Sivut

perjantai 28. marraskuuta 2008

Dear santa...

Anteeks tämä kirjoittelun jääminen, mutta aikaa on vähän liian vähän. Koulussa oli tällä viikolla kolmet kokeet, tiistaina ruotsi ja eilen matikka sekä äikkä. Ruotsinkoe meni penkin alle, matikka meni siinä ja siinä ja äikänkokeet saatiinkin jo takasin ja tuli 10-, joka oli melkonen ihmestyksen aihe. Kaveritkin oli ihmeissään, ne taitaa pitää mua vielä tyhmempänä kun mitä ite :---D Viikonloppuna tarkotuksena olis mennä kaupunkiin, mesettää, tehdä tuotesuunnittelujuttuja ja tuunailla kaavoja sitä kigurumia varten ja blablabla.

Harvoilta on varmaan jäänyt huomaamatta, että joulu pukkaa päälle. Musta se on ihan kiva juhla, huoneessa on ollu Vapaa Valinnasta ostetut punaset sydänjouluvalot viritettynä jo ainakin pari viikkoo, jollei jopa kuukautta, ja niistä tulee aina kiva fiilis. Jouluruuista tykkään vaan perunalaatikosta, riisipuurosta ja perunalimpusta (vaikken nyt tiiä onko perunalimppu nyt niin jouluruoka kun sitä saa muullonkin vaikka niinhän saa riisipuurookin perunalaatikosta en sitten tiä en oo seuraill moi). Mutta siis yritän tässä johdatella teitä mahdollisimman pitkänlaisesti tän merkinnän aiheeseen, elikkäs mun joululahjatoivelistaan. En ymmärrä miten sain pienempänä helposti aikaan listan, jossa oli 4 A4:sta teipattuna yhteen ja täytetty ties millä leluilla ja muilla; hyvä kun nyt keksin kolmeekaan lahjaa mitkä on pakko saada...1. laukku Ylläripylläri se Europehouselaukku ei oo mikään hirveen laadukas, ja välillä on aika tuskaa raijata sillä koulukirjoja, joten tarvisin jonkun isomman ja siistimmän ja kestävän. En sitten tiä tuleeko hankitani oleen mitään tuon kuvan laukun suuntasta.

2. Nina Riccin Nina-hajuvesi on jo jossain äidin kaapissa piilossa odottamassa pääsyään kuusen alle.

3. kylpytakki Nykysestä on purkautunu niitä lankalenkkejä ja ne on ärsyttäviä. Uus ois muutenkin vaan kiva.

Korut on aina kivoja, jos ei muuta keksi. Isoista/isohkoista ja kivoista korviksista on muutenkin puutetta.

Huppareita mulla on edelleen liian vähän ja liian tylsiä.

Vöitäkin voin haluta.

Ja jos ei mitään muuta niin raha on aina tervetullutta.

Eli toisaalta löytyyhän aina noita vaatteita ja asusteita, mille on käyttöä, jos ei mitään muuta erityistä keksi. Mutta nyt alan bassotella pitkästä aikaa, oon meinannut koko illan, mutta päätin kirjottavani tän ensin nyt kun vihdoin oli aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)