Sivut

perjantai 14. marraskuuta 2008

Kysely

Aattelin tekeväni tän jo monissa blogeissa pyörineen kyselyn odotellessani sitä kameraani takasin. Sieltä oli kuulema joku pieni osa murtunut (uus makso kait jotain päälle 30€) ja sitten oli joku toinen vika, en tiä kun ne soitti kotipuhelimeen ja iskä vastas...


VAATTEET

Kengät: Niitä on säälittävän vähän, mutta oon alkanut korjaan tilannetta hitaasti mutta varmasti -tyyliin. Mulle ala-asteella ostettiin meinaan aina vaan kengät tai kahdet per vuosi. Ja tais näin olla vielä yläasteellakin, eli tää tapa on ollut aika tiukassa. Mutta tällä viikolla oon ostanut peräti kaks paria (tänään toiset), jotka esittelen kyllä heti, kun kamera palaa mun luo ja saan kunnon kuvia :) Korkkareita en osaa käyttää, tiedä sitten miks. Tänäänkin koitin ties mitä nilkkureita ja muita semmosia, mutta mitkään semmoset ei vaan tuntunu yhtään omalta jalassa :p

Farkut: Oon koko sen ikäni, kun oon pukeutumisesta mitään tajunnu, käyttänyt farkkuja, mutta nykyään tykkään käyttää enemmän farkkuhametta. Matalavyötäröiset farkut on jättänyt jälkeensä meinaan jenkkakahvat, ja oon tästä melko katkera :--D Kaapista löytyy siis muutamat, mutta enää en vaan tykkää niin paljon.

T-paidat: Näitä löytyy mustia, valkosia ja jonkun verran värillisiä ja paljon erilaisia printtejä, mutta ainoo ongelma on se, että melkein kaikki on tän hetkiseen makuun liian lyhyitä. Tai siis ihan normaalin pitusiahan ne on, mutta tykkään enemmän vähän liian pitkistä :D

Alusvaatteet: Liian pienet pöksyt on jotain maailman hirveintä ! :D Hipsterit on kivoja. Monet tuntuu tykkäävän pitseistä alusvaatteissa, mutta mä oon vielä vähän vaiheessa niitten löytämisessä :-D Eli melko basic + joku kiva "juttu" = just hyvä.


ASUSTEET

Laukku: Näiden kanssa on vähän sama ongelma kun kenkien: oon vasta tässä jonkun puolenvuoden sisällä keksinyt näiden hienouden, mutten oo kuitenkaan ehtinyt hankkiin kauheen monta. Mutta siis laukun pitää olla tarpeeks iso ja kestävä (revenneet vuorit on veemäisiä). Ja tietysti hieno.

Kalenteri: Kännykän kalenteriin pistän kaikki koepäivät ja tämmöset jutut ylös, ja seinäkalenteri löytyy, mutta siihen en jostain syystä merkkaile niin paljoo mitään. Vuodelle 2009 meinaan pyytää Eppu Normaali -seinäkalenteria joululahjaks 8)

Aurinkolasit: En osaa käyttää, mutta on mulla yhet pilottilasit ja sitten sellaset iiisot paksut arskat.

Kello: Känny ja tietokone


KYLPYHUONE

Hammastahna: Sensodyne Pro-Emalj vai mikä se oli :D

Hajuvesi: En osaa hajuvesiäkään kauheesti käyttää, enkä omista kun äidiltä saadun Tommy Hilfigerin Tommy girl summer colognen ja mummulta vuosia sitten saadun jonkyn pienen pullon, josta taisin sillon suihkia suurimman osan hukkaan kaverin päälle.

Lääkkeet: Vaikka mitä.


RUOKA JA JUOMA

Mineraalivesi: Hanavesi on parempaa.

Viini: Ei oo huvittanu ees kokeilla ko mama aina haukkuu joka viinin :D

Leipä: Ruisleipä on hyvää, samoin perunalimppu. Paahtiskin menee joskus.

Jäätelö: Aika moni jätski menee, paitsi suklaajätskit. Tykkään suklaasta pelkästään sinä ittenään, eli suklaalevynä, patukkana tms. ilman mitään pähkinöitä, jäätelöä tai muuta kuraa. Mutta siis Twister-mehujää on parasta ja sitten mansikka- ja lakujätskit on hyviä.


KOTI

Sänky: Ihan perus yhen ihmisen sänky. Tahon sohvasängyn kiitos!

Lakanat: ATM lakana on tommonen vihreeturkoosi, pussilakana ja tyynyliinat on tommoset kivat pastellisävyset että niissä on vähän vaaleenpunasta, -sinistä, -vihreetä ja -keltasta.

Kahvinkeitin: Joku musta perus, ei tuu käytettyä kun melko satunnaisesti.

Jääkaappi: Kaikki omat herkut ym., jotka joutuu muiden suihin ollessaan jääkaapissa, säilyy hienosti ikkunan välissä :-)


MUU

Kampaaja: Olikohan joskus kesäloman lopulla kun viimeks kävin. En viitti maksaa ottahiusten leikkaamisesta, kun sen voi itekin tehä.

Kännykkä: Nokian hopeinen 6233

Kulkuväline: Bussi tai jalat, joskus joku kyydittee.



Loppuun vähän jotain randomia:


Cyrille Victor = Jimi Hendrix, Matt Duffie = Jim Morrison, Karen Elson = Janis Joplin


Karolina Kurkova = Marilyn Manson, ihana :'D


Lisää näitä löytyy täältä.

PS. Taas oon löytänyt yhden ihanan arvonnan :D

2 kommenttia:

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)