Sivut

tiistai 14. lokakuuta 2008

Perustylsistymistä ja semmosta

Yäh. Kuolen. Monien muitten lisäksi mullakin on syysloma päällä, ja nämä neljä päivää on ollut jotenkin niin tuskasen tylsiä. Vaikka tässä ekassa postauksessa esittelemäni HooäM-tilaus tulikin eilen, mutta ei se koko viikkoa pelasta, hyvä kun yhtä päivää. :---D Me needs people ! Ei tää keskenänsä oleminen ollut näin vaikeeta vielä sillon, kun olin aina keskenäni. Nyt oon sosialisointiriippuvainen. Voi kun tää elämä on niin hankala asia :'D

Mutta jospa pistän kuvia osasta noista vaatteista lavastetusti in action (kamerassa kun on taas patteria) ja kälätän sitten ehkä lisää...En kuvannut sitä t-paitaa, koska kangas on niin masentavan ohutta, että sokeakin näkee siitä läpi, enkä jaksanut alkaa ihmettelemään sen kanssa. Muuten se on kiva, kyrsäsee vaan kun pitää nykyään melkein joka t-paidan kanssa pitää toista paitaa alla.
Ruutupaidasta tykkään paljon ja samoin neuletakista, kumpikaan ei ollut pettymys. Ei ihan mätsää parhaiten ton päällä olleen teepparin kanssa, mutta... joo. En jaksanut ihmetellä, taaskaan. En oikein tiedä käykö mitkään mun kaappien sisällöstä keskenään.
Sitten vielä ekstraa:

Tuli lisänä kaulahuivi ja pipo, kun tilas vaatteita vähintään tietyn rahamäärän edestä. Kaulahuivi on kiva ja lämmin, ja kait pipokin menee jos sattuu oleen bad hair day. The pipo vaan olis paksumpi (tai ainakin paksumman näkönen), isompi/inansa pidempi, tupsullinen eikä välttämäti mustavalkoraitanen.Juh, siinä vielä ne kymmenen rannerengasta ja random naamakuva. Menin veljen huoneeseen ottaan ton kuvan päästäni. Aattelin että siitä tulis vähän parempilaatunen, kun veljen huone on talon valosella puolella (ikkuna siis sinne päin mistä aurinko paistaa), mutta silti kohisi. Totesin, että kameran auto-säädöt vaan on vähän kuten sattuu, heti tuli parempi kun säädin ite ja otin ton kuvan noista käsikoruista. Mutta jos hämärässä säätää käsin, ja koittaa saada hyvän kuvan, niin pitää olla kohtuu vakaat kädet tai teline. Yhyy.

Huomenna muuten Ideaparkkiin, siitä postausta ehkä vielä syyslomalla, paitsi jos iskee joku motivaatiopula. Ja sitten HOX HOX: Seuraatteko te ihmiset tätä blogia niin, että mun kannattais lisätä tää Blogilistalle, että olisko siitä kellekään mitään iloa?

3 kommenttia:

 1. Yhyy, sullon ihanat hiukset. :<
  Miä niin tykkään tästä blogistasi, ko son niin ihanan värikäs ja semmonen kiva.
  Lisää ihmeessä blogilistalle! 8>

  VastaaPoista
 2. Mäki tunnustaudun lukijaks. :DDD Lisää vaan blogilistalle, helpottais ainaki mun stalkkailua kummasti.

  VastaaPoista
 3. jenni:
  kiitti :> ihanaa että tykkäät ^-^

  geezie:
  omgrakastansunpiirustustyyliä ♥__♥ Hehe, joo... pitää koittaa tänään lisätä :D

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)