Sivut

torstai 23. lokakuuta 2008

Mitä jäi käteen syyslomalta

Kymmenen aamut on sitten ihania, ehtii jopa syödä aamupalan kaiken muun touhuumisen ohella <3___<3 Masentaa vaan, kun meillä ei oo niitä enää seuraavassa jaksossa...

Mutta asiaan, nyt olis vihdoin kuvia syysloman Ideaparkki-reissun saldosta:


Eli alotetaan vaikka näistä talvikamppeista, mitkä lähti mukaan Seppälästä "Osta 3, maksa 2" -tarjouksen varjolla. Noi tumput on erityiskivat ja lämpöset ja niissä on sellasta kimalluslankaa, samaten kaulahuivissa ♥ Hintoja en muista, koska mutteri makso, ja hintalaputkin se on näemmä jo viskassut tästä pöydältä johkin roskiksen suuntaan.


Pipo taas näyttää tältä oikein läheltä katottuna :D


Tumput lähikuvassa feat. kynnet, joiden kanssa säätelin eilen illalla ko oli vähän tylsähköö. Ärsyttää ku on huonot kynnet, vaikka juo maitoo jonku 10 lasia päivässä ja juustooki menee siinä sivussa leivän ja muun päällä aika hyvin.Sitten ihana Pieces-huivi auki levitettynä ja (huonossa) lähikuvassa. Siinäkin on kimalluslankaa! :---) Tämän maksoin ite, ja tallessa oleva kuitti ilmoittaa hinnaks 19,95 euroo. Pyörin Vero Modassa melko pitkään huivi käsissä ja mietin tota hintaa :'')

Sitten laukku, Europehousesta. Oli kyllä melkein viimonen kauppa, mistä aattelin laukun repäseväni :D Tuo pinta on jännä ja yksityiskohdat on kumminkin kivoja. Hintaa oli 19,90 €.


Lisäks ostin Europehousesta taas vähän Monokuro boo -sälää: meikkipussin, pienen sydämenmuotosen peilin (kuten kuvasta näkyy) ja sellasen hihnan, minkä pistin kameraan, että sitä voi roikottaa kädessä tietyissä tilanteissa ilman että tarvii pelätä pudottavansa ;) Meikkipussi oli 4,90, peili 2,50 ja hihna 1,90 euroo.


Sitten tässä välissä se rannerenkula, jonka veli toi Kreetalta.Näissä kuvissa esiintyy Vero Modasta ostamani Onlyn huppari, joka on ihanin moinen, jonka oon tähän mennessä omistanu <3______<3 Se on pitkä, musta ja lämmin ja kaikkea (hinta oli 30€). Lisäksi näisson tuo kimallushuivi in action. Ja vessakuvassa on jopa kameranauha mukana, ainoo vaan ettei käsi oo pujotettuna sinne :D

Sitten vielä viimenen kuva!

Vihdoin sain sitä. Tätä on kyllä niin joka paikassa kehuttu, että pakko kokeilla, jos tämä sitten ois se, mikä pitäis nää hiukset paikoillaan.

Ei muuta tältä erää, mo! :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan lämpimän näköiset pipo, lapaset ja kaulahuivi !

  VastaaPoista
 2. regina:
  Ne on lämpimät ! Vaikka noi lapaset on melko tönköt :D

  VastaaPoista
 3. no mua on ruiskutettu tolla lakalla silmiin joten on hyvä hiuslakka O,,,,o

  VastaaPoista
 4. Ei sattuisi tuo valkoinen kaulahuivi olemaan Seppälästä? : D Musta jotenkin tuntuu, että toi on samanlainen kuin mulla.

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)