Sivut

maanantai 1. syyskuuta 2008

The ensinmäinen !

Tästä lähtee Miran random-pinnallinen-elämäntyyli-blog, sweet!

Olen siis atm 16 ja ½ -vuotias tyttö Tampereen naapurista ja opiskelen pukuompelijaksi neljässä vuodessa, koska siinä tulee sellainen kiva pieni lukioasia kyljessä. Tykkään musiikista, kahvista, ompelemisesta, dataamisesta aina välillä, kavereistani ja tällä hetkellä myös koko elämästäni ylipäätään enemmän kuin milloinkaan ennen.

Sitten tämä blogihan on nimeltään Glittertrash machine (ehkä hienoin nimi, jonka olen ikinä millekään sivulle keksinyt :--D). Täällä tulee olemaan kaikkea mitä tämä mun elämäni käsittää hieman pinnallisemmin katsottuna, semmonen sydämen purkaminen jää siis tänne. En aio kirjottaa kirjakielellä tai muutenkaan käyttää sujuvinta mahollista suomea. Päivitystahdista en sano mitään. Se tulee vaihtelemaan riippuen siitä että miten mulla ja mun pinnallisella elämäntyylillä menee.

Joku varmaan ajattelee, että tuo "random-pinnallinen-elämäntyyli-blog" on joku helvetin kiertävä ilmaisu muotiblogille, mutta ei se ole. Ei tätä kai voi sanoa muotiblogiksi, koska kirjoittaja ei tiedä muodista hevonkettua?

Tyyliäni voisin yrittää esitellä, mutta se on niin random, etten osaa sanoa siitä paljon mitään. Kai se käy teille ilmi tässä blogin edetessä, jos jaksatte vaan jäädä tätä ihmetteleen ;) Ja saattaahan nämä tänään HooÄmmältä tilaamani vaatteetkin antaa vähän jotain pientä suuntaa:→ T-paita 14,90 €
→ Neuletakki 29,90 € (-25%)
→ Paita 19,90 €
→ 10 chipaletta rannerenkaita 4,90 €

Oon tahtonut neuletakkia jo jonkun aikaa, koska kaapista löytyy vaan yks musta umpikuollut perushuppari, joka on ollut mulla ties montako vuotta kun jostain ala-asteelta lähtien. Sitten on vihree perushuppari ja turkoosi huppari missä on joku outo pääkallotsydeemi. Sitten tahtoisin vielä ison lämpösen pipon talveks, Cybershopissa ois tämmönen just hyvä, mutta tilapäisesti loppu. Ja joku iso iso iso villanen tai wnb-villanen huivi olis kiva. Osaisinkin ite tehä.(ite tehty hähä, klikkaile isommaks)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)