Sivut

sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Tämän hetken haaveostoksia

Kohtuu hieno tapa aloittaa uus blogi, heti alkuun kahen viikon tauko. Pinnallinen/materialistinen elämäni on vaan ollut kuoliossa pahan rahanpuutostilan takia, ja nyt kun rahaa olis niin ei saa aikaan, että lähtis kuluttaan sitä. Surkeeta :'D

Sitten ottaa päästä se, että taas löysin ihania vaatteita ja koruja ja vaikka mitä kivaa muutamista ... öh, miten suomennetaan online store? No niistä kumminkin, ja äiti on hieman epäileväinen kaikkien noiden suhteen, jos ne ei oo suomalaisia, eikä suostu tilaamaan mitään mistään niistä. Turha siis unelmoidakaan mistään seuraavista, ennen kun ite ehkä joskus täysikäsenä onnistun hoitaan nää asiat keskenäni:

Toi huppari on niin sulonen. Kaikki omat hupparit on sellasia tylsiä, yksinkertasia perushuppareita, mutta tämä ei olis. Toivottavasti meillä on koulussa joku semmonen jakso, että pystyisin tekeen jonkun vastaavan.


Anteeksi minimaalinen postaus, ja se etten tässäkään postauksessa saanut tänne itestäni kuvaa, koska kamerasta on taas patterit lopussa, ja niillä menee joku vuosituhat, ennen kun ne saa ittensä ladattua. (joo mulla on järkkärin näkönen kamera joka toimii pattereilla, taattua laatua)

PS. Mulla olisi muuten yks toive teille ihmisille, joita täällä käy: voisitte heitellä mulle jotain juttuideoita tai muita ehdotuksia/toiveita, että olisi postattavaa tämmösinä aikoina, kun meinaa pukata jotain ylipitkää taukoa ja muuten ylipieniä postauksia, kiitos ;>

2 kommenttia:

  1. whoa, löysin blogisi erään toisen blogista, ja vaikka sulla on vasta kaks postausta oon ihan ihastunut tähän :O vaikutat niiin kovin rennolta, että tää on pakko lisäillä suosikkeihini 8)

    VastaaPoista
  2. andoyamaxx:
    kiitti! ihanaa että tykkäät ♥ 8)

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)