Sivut

sunnuntai 25. elokuuta 2013

11 vastausta

Sain pitkästä aikaa haasteen, mutta sattuipa niin että olen tehnyt tämän jo. Kyse on siis siitä alle 200 lukijan blogeja kiertävästä haasteesta, jossa kerrotaan 11 asiaa itsestään, vastataan 11 kysymykseen ja annetaan 11 uutta kysymystä eteenpäin. Itelleni oli kuitenkin jo viimeksi niin vaikeaa löytää tarpeeksi monta alle 200 lukijan blogia seuraamieni blogien joukosta, että tällä kertaa ajattelin jättää haastamisen tekemättä. Tykkään kuitenkin höpöttää itsestäni obviously, kirjoitanhan blogia, joten halusin vastata saamiini kysymyksiin. Kiitos siis haasteesta ja kysymyksistä Rilsille, joka kirjoittaa Books & Shoes & Zombies -nimistä blogia! :)
Kuvituksena vastausten seassa vähän serkkujen suloisia elikoita, koska pääsin ahdistelemaan niitä kameran kanssa taas alkuviikosta kotona käydessä.

1. Jos sinun olisi aivan pakko muuttaa pois Suomesta, mihin muuttaisit ja miksi juuri sinne?
Todennäköisesti joko Brittien saarille tai Saksaan. Ruotsiin ehkä muuten, mutta se kieli kuulostaa niin jäätävän ärsyttävältä. :D Englantia puhun sujuvasti, se on ihana kieli, brittiaksentti yksinään on jo pätevä syy muuttaa sinne, siellä on niin paljon kaikkea kaunista nähtävää, Irlanti olisi niin paljon siistimpi länsinaapuri kuin Ruotsi ja voisin kuvitella viihtyväni hyvin siellä teen lipittäjien joukossa. Saksa, koska jälleen kerran ihana kieli jota puhun jopa ihan vähäsen ja aion opetella taas lisää tässä tulevina kouluvuosina, voisin kuvitella että kulttuuri olisi jokseenkin introvertti ystävällinen, kun siellä ollaan niin virallisia ja teititellään eikä olla heti lääppimässä eikä tarvitse hymyillä ventovieraille, en vaan osaa.

2. Kuvaile unelmiesi voileipä.
Mä rakastan voileipiä enkä hirveästi nirsoile niiden kanssa, en osaa kuvitellakaan unelmieni voileipää, koska mahdollisuuksia on niin monia! Voileipäkakkujakin voisin syödä ruoakseni. Voileipä on hyvä kunhan se ei ole kuiva ja kunhan siinä ei ole pahaa juustoa, kuten kaikissa koululta retkille saaduissa leivissä aina oli.

3. Mikä on huonoin koskaan näkemäsi elokuva?
Vaikka nauran melkein kaikelle, niin vihaan semmosia Sekaisin Marista tyyppisiä paskan huumorin leffoja. Ja varmaan kaikkea missä on Will Ferrell. Muuta en oikein osaa sanoa.

4. Kärsitkö mieluummin liian kuumasta vai liian kylmästä?
Liian kylmästä, koska kuumassa tulee semmonen tukahtunut ja laiska olo.

5. Mikä kielioppivirhe ärsyttää sinua eniten?
En oikeestaan tiedä. Vaikka oonkin herkkä korjailemaan kielioppivirheitä, niin en sinänsä jaksa ärsyyntyä oikein mistään ylitse muiden. Veljellä on lukihäiriö niin ymmärrän, että kielioppi ei vaan oo kaikille niin helppoa. Enkä jaksa aina ihan hirveesti riehua turhan päälle. :D

6. Kuvaile asukokonaisuutta, jossa sinulla on hyvä ja hyvännäköinen fiilis.
Tummat ja hyvin istuvat pillifarkut, laadukkaasta trikoosta tehty sopivan istuva mutta ei makkarankuori t-paita ja kivanvärinen ruudullinen kauluspaita, joka sekin mielellään hyvin istuva. Sitten jotkut kivat tennarit ja vaikka vähän sormuksia kaupan päälle.

7. Minkä taruolennon ottaisit mieluiten lemmikiksi?
Aarnikotka ois ihan mielettömän siisti, mutta niin ois kyllä lohikäärmekin.

8. Millaisessa talossa tai asunnossa haluaisit asua?
Tätä on niin vaikea kuvailla, en oikeastaan ihan välttämättä tiedä vielä itsekään. Mutta en ainakaan missään minimalistisessa. Tunnen oloni kotoisammaksi vähän ahtaanlaisessa tilassa. Ja sekottaisin sisustuksessa monia eri tyylejä, koska en osaisi pysyä vain yhdessä, enkä suotta edes yrittäisi saada huoneiden välille muuta yhdistävää tekijää, kuin pieni hallittu sekasorto. Mielellään lähellä jotain vesistöä ja vähän vaikka metsääkin, mutta en kuitenkaan viihtyisi missään maalla, missä on vain tasaista peltoa toisensa jälkeen.

9. Mielipiteesi hämähäkeistä?
En panikoi niiden takia, mutta en kyllä mielelläni koskekaan niihin. Pyrin hankkiutumaan niistä eroon vielä siinä vaiheessa, kun ne ovat näköpiirissäni. Puistattaa mennä nukkumaan, jos tietää että huoneessa on joku öttiäinen.

10. Onko elämän tarkoituksen pohtiminen mielestäsi mielekästä?
Kaikenlaisten asioiden pohtiminen on mielestäni erittäin mielekästä! Toisaalta joidenkin asioiden pohtimisessa on kuitenkin se tylsyys, että vaikka sitä kuinka pohtii, ei yksikään lopputulos ole yleensä toista parempi. Siinä ei siis saavuta mitään. Samasta syystä olen tyytynyt olemaan agnostikko. Vaikka kuinka pohtisin jumalan tai jumalien olemista, en voi tulla siitä mihinkään varmaan tulokseen, joten en jaksa elää elämääni sen mukaan. Porukalla pohtiminen onkin hauskempaa, kun saa jotain vastakaikua omille ajatuksilleen ja ehkä vähän uusia näkökulmiakin.

11. Harrastatko penkkiurheilua? Miksi/mikset?
En. Minkäänlainen pallon potkimisen, mailan heiluttelun tai muun sotkottamisen seuraaminen ei vaan herätä mussa mielenkiintoa. Paitsi tanssia voisin seurata vierestä riippuen toki vähän tanssilajista suurellakin mielenkiinnolla. Oon ite niin kömpelö, kävelen päin seiniä ja huidon tavaroita alas käsilläni, joten on kiva seurata kateellisena miten joku osaa liikuttaa kroppaansa niin tarkasti musiikin tahtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)