Sivut

torstai 20. joulukuuta 2012

Höpinällä höystettyä jääkaappirunoutta

Loistavan priorisointikykyni ja aikaisten, itse hankittujen joululahjojen kunniaksi pikainen postaus ennen kuin lähden Tamperetta kohti joulunviettoon tai ennen kuin alan oikeastaan edes pakata. Tämän jälkeen blogissa on hiljaista melkein vuoteen 2013, vähän riippuu siitä, milloin haluan palata takaisin normaaliin elämään sieltä lintukodon suojista. :D

Pakkaamisen lisäksi olisi pitänyt mm. jo siivota huone, tiskata sekä paketoida lahjat. Enkä saanut koko päivänä mitään niistä tehtyä, enkä pysty käsittämään mitä niiden sijaan tuli tehtyä, että koko päivä hujahti ohi. Aamulla oli viimeinen tentti tän vuoden puolelta, sen jälkeen käytiin kaveriporukalla kahvilla ja sitten tulin kotiin. Tein lahjoja (epäonnistuivat kaikki jollain tasolla, nyyh), söin jossain välissä ja katsoin samalla yhden jakson Housea. Pelasin Simsiä korkeintaan 5 min, koska aloin sen sijaan ottaa kuvia parista ostamastani neuleesta. Katsoin Salkkarit ja Simpsonit ja sitten tein lahjat loppuun. Äsken vähän paketoin. Ja nyt koin tärkeäksi tulla kirjoittamaan tänne. Kuulostaa siltä kuin olisin tehnyt paljonkin, mutta ei voi pitää paikkaansa.

Onni on, että pääsen taukoilemaan kouluhommista taas pieneksi hetkeksi. Alkoi olla aika paha prokrastinointijakso päällä, jos se ulottuu jo kotitöihin asti. :D Pari tenttiä pitää uusia ens vuojen puolella, mutta ne kurssit joista suoriuduin menivätkin sitten läpi hyvillä numeroilla. Yhdestä hyvin menneestä välikokeestakin palkitsin itseäni pienen aikaisen joululahjan muodossa. Tässä vähän rationaalista rahankäyttöä brought to you by Mira:

Onnekseni en elä tällä hetkellä pelkän opintotuen varassa, koska muuten näihin olisi kulunut viikon ruokabudjetti. :D Mutta eikö olekin maailman hienointa jääkaappirunoutta! Harmittaa etten raaskinut ostaa esim. kokonaisen kuukauden ruokabudjetin edestä näitä, koska näitä oli vaikka mitä hienoja vielä lisää. :-D

I did well on a test so I bought myself an early christmas gift some time ago: the most awesome magnetic poetry kits in the world!

2 kommenttia:

  1. Hei mistä noi jääkaappirunousjutut on? oliks kalliita? muistelen että niitä sai joskus vuosia sitten jostain internetsivuilta, mutta ne oli jotain tosi isoja pakkauksia... monta noissa on yhessä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin nää ebaystä, eivät muuten olisi olleet hirveän kalliita, mutta sille paketille tuli naurettavan paljon toimituskuluja, vaikka se oli pieni paketti. :D Tuossa kannessa lukee, että yhdessä on yli 200 magneettia. Lätkäisin molemmat paketit kerralla tuohon jääkaappiin, joten siitä voi koittaa hahmottaa että yhdessä paketissa on puolet tuosta määrästä. :)

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)