Sivut

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Neljä hyvää ja yksi huono

Se toimii sittenkin! Poistin pari pientä ja turhaa ohjelmaa ja sen seurauksena kaikki viat tuntuu hävinneen täysin. Näinhän ne ongelmat aina korjaantuu, pitää nostaa asiasta mahdollisimman iso älämölö mahdollisimman monessa paikassa ja sitten se taikoutuu pois ihan itsestään. Sen kunniaksi alan purkaa tänne blogiin isoa kasaa paketteja, jotka posti mulle kuljetti tällä viikolla. Olo oli kun jouluna, nimittäin neljänä päivänä viidestä mulle oli tullut jonkinlainen paketti. :D

Ensimmäisenä kosmetiikkajuttuja. Eksyin tekemään heräteostoksia Sokoksen verkkokaupan alennusmyynteihin ja huomasin maailman parhaan silmämeikinpoistoaineen olevan alennuksessa (se ei oo ikinä alennuksessa!). Laitoin pari niitä ostoskoriin, jatkoin selailua ja lisäilin koriin myös Garnierin kasvoveden ja vaivaiset kolme euroa maksavan We Care Iconin huulipunan. Olin vielä vähän kahden vaiheilla tilaamisen suhteen, mutta sitten huomasin koko tilauksen loppusumman kera ilmaisten toimituskulujen: 10,92 €! En tiedä olikohan siellä sitten vielä joku semmoinen tarjous, että kaikista aletuotteista vielä lisää alennusta vai mitä häh, mutta ei tarvinnut miettiä enää paljoa tuon jälkeen.

Tuossa vasemmalla siis se Sokoksen tilaus ja oikealla pari muuta kosmetiikkaheräteostosta. Tarvetta uudelle meikkivoideputelille kyllä oli edellisen Lumenen vedellessä viimeisiään, mutta Maybellinen Fit me:tä päädyin kokeilemaan sitä suunnittelematta, kun muistelin lukeneeni siitä ainoastaan kaikkea ylistävää. No kuinkas sattuikaan, että omalle iholleni se ei sopinut ollenkaan. Se tuntuikin mielestäni jotenkin epämiellyttävän öljyiseltä ja lyhyen käytön jälkeen huomasin, että pienten nyppyjen määrä naamalla kasvoi melkein räjähdysmäisesti. Nyt ärsyttää kun tuo melkein täysi puteli möllöttää tuossa meikkipöydällä eikä siihen voi koskea.

Mulle sopivan päivävoiteenkin löytäminen tuntuu kovin mahdottomalta tehtävältä ja oon aika ajoin tyytynyt johonkin mikä on ollut ihan ok. Tällä kertaa kuitenkin jotain uutta, nimittäin apteekista ostettu Natuviven Olive Protect Day Cream normaalille/sekaiholle. Tähän asti tää on toiminut lupaavasti, tuntuu hyvältä iholla, eikä haise liian voimakkaasti.

Ja viimoinen heräteostos, eli tuo Sokoksen tilauksen mukana tullut We Care Iconin huulipuna. Mikään punanen huulipuna ei vaan tunnu sopivan mulle ja huulten oma väri on inhottavan kylmänsävynen ja violettiin taittava punanen sellasenaan. Kun huomasin näiden punien maksavan vaan kolme euroa, aattelin että what the hell, ruskeeta en oo vielä kokeillutkaan. Ja ainakin omaan silmään tää näyttää hyvältä ja neutralisoi huulten oman värin sopivasti. :D

Maybelline's Fit Me is the worst purchase I've made in a while, it just broke me out! Good thing I got some better products to clean up the aftermath.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)