Sivut

torstai 14. kesäkuuta 2012

Lahjonta on korruption muoto, jossa lahjova taho pyrkii antamallaan lahjalla vaikuttamaan lahjottavan tahon käytökseen

Sain valmistujais- & ylppärilahjaksi ihanaakin ihanampia mustavalkoisia Taika-astioita, mielettömän kivan puisen tarjottimen, Housen pannulapun, patakintaan, pastakauhan sekä vatkaimen, Kastehelmi-tuikkukupin sekä rahaa, joista osan käytin jo Thomas Sabon Charm Club -rannekoruun ja Spinning Jewelleryn sormukseen, jonka ostin kaveriksi edelliselle samaan sarjaan kuuluvalle. Aattelin vielä hankkia tuohon Sabon rannekoruun ensimmäiseksi killuttimeksi M-kirjaimen niin kuin Mielikuvitukseton Mira.

Materialist-Mira is very happy with all the lovely graduation gifts she got. ♥

2 kommenttia:

  1. Mainio otsikko :D! Mutta ihaniaihania nuo mustavalkoiset taika-astiat, tehdäänkö mustavalkosia vielä vai eikö niistä lopetettu tuotanto? Oon yrittäny vakuuttaa poikakaveria että me tarvitaan noita, mutta se ei oo oikein innostunu nii en oo sitte kehdannu änkeä ominpäin noita kaappiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höö, en oo kuullut mitään mistään tuotannon lopettamisesta. Toivottavasti niin ei oo päässyt käymään, tai mun täytyy äkkiä hamstrata noita enemmänkin. Nuo on kyllä niin ihania, etten pysty käsittään miten joku voi olla innostumatta. :D Hatara syy olla taas onnellinen sinkku, kun ei ole ketään kelle täytyy selvitellä rahankäyttöään ja turhahkoja investointeja.

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)