Sivut

torstai 21. kesäkuuta 2012

Kesä eli suvi on vuodenaika kevään ja syksyn välissä

Vähän ollut kiirusta ja sen takia blogi on jäänyt tässä kuussa vielä normaaliakin vähemmälle huomiolle. Mulla olis parikin asiaa fiilisteltävänä, mutta nyt ei kyllä auta surkutella tätä ajan vähyyttä. Oon kuitenkin ilonen myös tästä kiiruksen aiheuttajasta. :--)

Tässä muutama kuva noilta aurinkoisilta päiviltä, joista sai nauttia vielä viikko sitten. Veljen kanssa vietiin iskän puolesta yksi sylinteri Kyröön huollettavaks ja siellä yritettiin saada aikaa kuluun. Siitä piti tulla kuuden tunnin reissu, mutta tulikin kahentoista. Voi olla että viihdykkeet ehti loppua siinä ajassa vähän kesken. :D

Heikolla hetkellä menin ja ostin Auran ABC:ltä maailman surkeimman pehmopupun. Se oli niin reppanan näkönen ja mulla on pieni heikkous kaikkea pehmeää, söpöä ja reppanaa kohtaan. Me nimettiin pupu alkujaan Repa-Reissupupuksi, mutta ABC:llä bongatun Iltiksen tai vastaavan lööpin inspiroimana ajattelin että jos sittenkin Lupu Upu Pupu. Kaulassaan sillä on tuo Thomas Sabon rannekoru, johon sain hankittua sen ämmän. Mitä jos vielä pari ännää, oota ja ämmää, että siitä tulisi om nom nom.

Äärettömän mukavaa suvea ja jussia kaikille! Huomenna nokka kohti mökkiä ja sormet ristissä ettei sää pilaa mahollisuutta grillata, paistaa muurinpohjalettuja ja meloa niin kun vuosi sitten kävi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)