Sivut

torstai 21. huhtikuuta 2011

All the pretty colors

Eilen alkoi todella piiiiitkä viikonloppu. Alkujaan oli tarkoitus alottaa se irish coffeen ja elokuvan kanssa, mutta olin unohtanut hommata kuohukermaa. Tyydyin siis harjottelemaan virkkaamista ja katsomaan elokuvaa. En ymmärrä miten jotkut onnistuu virkkaamaan tasasta jälkeä, mutta kai se menee siinä missä ompelemaankin oppii ajan kanssa hieman tarkemmin. Elokuva oli Black Swan, jonka juonesta ei ollut mitään hajua etukäteen. Olisin todella arvostanut jos olisi ollut joku varottamassa päähenkilön sekoamisesta. Hyvä etten itsekin seonnut. Saan katsoa loput tästä pääsiäislomasta kaverilta lainaamiani Frendejä, että pääsen tästä ahdistuksesta. :D Kouluun asti tarvitsee vaivautua seuraavan kerran vasta tiistaina (vaikka muutama kirjotelma pitää hoitaa tässä loman aikana), joten nyt on aikaa hoitaa vähän näitä rästiin jääneitä postauksia alta pois. Nyt kun sain tähän alkuun lätistyä ylimääräisiä, voisin oikein ääneen ihastella, miten kivoja kynsilakkoja ja koristelutarvikkeita oon hankkinut tässä kuukauden sisään. Nyt on taas sellainen olo, ettei pitäisi hetkeen tarvita mitään. :D

I'm almost free from school for five whole days (only some essays I have to write)! So I decided to come and show you some pretty nail polishes and nail art stuff I've bought during the last super busy month. Now I feel like I don't need to buy anything nail relaed for a while haha. :D

Nämä ostin varmaankin kuukausi sitten Sallan kynsilakkakirppikseltä. Sinful Colors - Pearl Harbor, Sally Hansen - Lime Lights

Sekalaisia lakkoja vähän joka paikasta. Wild and Crazy - Wild & Desperate, Rimmel - Lemon Drop, Gosh - Yellow Doll, Models Own - Becca's Brown Haikailin tom Rimmelin perään melko pitkään, mutta joka paikassa oli jäljellä kaikkia muita näitä hajulakkoja, paitsi tätä keltaista. Lopulta onnistuin Tokmannin sotkuisten hyllyjen joukosta löytämään tämän. Goshin keltanen lakka näytti vielä Emotionissa hieman vihertävältä ja erikoisen väriseltä. Kotona kuitenkin huomasin, että se on ihan samanlainen keltainen kun OPIn Banana Bandanna, jonka jo omistan. Pitää katsoa jos yritän myydä tätä eteenpäin, kun Banana Bandannaakin on vielä paljon jäljellä.

Parhaat lakat viimeisenä! ♥ Sain vihdoin hankittua näitä Nfu Oh:n lakkoja ja nämä on ihan mahottoman kauniita. Paras osa oli se, ettei tarvinnut maksaa toimituskuluja, kun pääsin noutamaan nämä ihanuudet ihan Tampereelta. Nfu Oh 55, 50, 95 ja 65 Pullossa tuo 65 näyttää peräti aneemiselta, mutta oijoi kun testasin sitä yhdelle kiekolle. Lopputulos näkyy alla ja on kaukana aneemisesta.

Vasemmalla on myös 95 testattuna ja sen vieressä 65 keinovalossa kuvattuna.

On the left there's Nfu Oh 95 and next to it the gorgeous 65 under artificial light. They're both so pretty ♥

Sitten näitä koristelutarvikkeita. Rajausteippejä eriväreissä ebaystä. Hintaa en muista, mutta halvalla lähti kuten arvata saattaa. Kamera erotti tuosta kaikki nuo pölyhiukkaset ja pahoittelen sitä. Eikä väreistäkään oikein ota tolkkua, mutta tässä nipussa näitä on aniliininpunainen, violetti, vihreä, hopeinen, valkoinen, "metallinen" kultainen, tummansininen, vaaleansininen, vaaleanpunainen ja normi kultainen.

Some striping tapes from ebay. I've wanted to try these for a long time. I'll see if I can think of some design this weekend where I could use these. And sorry for the dust in the picture :D

Neliönmuotosia hopeisia strasseja, joita varten mulla olisi jo muutamiakin ideoita. Menee vaan vähän aikaa ennen kun saan kokeiltua kaikkia, kun lakkaan kynnet maksimissaan sen kerran viikossa. Vieressä myös mustaa rajausteippiä, jota ei tullut paketissa. Joten hommasin sen erikseen.

Square shaped rhinestones. For these I have already some cool ideas. And some black striping tape. I had to buy this separately, because the set above didn't have any.

Parhaat koristelujututkin viimosena. Ihania värikkäitä tähtiä ♥

Lastly I have these cute and colorful little stars ♥

Pitkän postauksen loppuun voisin mainostella yhtä uskomatonta arvontaa Playing with polish -blogissa, joka on käynnissä vielä muutaman päivän. Klikatkaa kuvaa tuossa alla, niin pääsette osallistumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)