Sivut

lauantai 26. helmikuuta 2011

Wanhojen päivä part 2

Sain siis kavereilta lisää kuvia wanhoista ja nyt on tansseistakin ihan kelpoista materiaalia, missä puvuista saa selvää liikkeestä huolimatta. Eli nyt hiukan vielä lissöö kuvamateriaalia tuosta prinsessoitten päivästä. Lisäksi voisin kertoa mitkä tanssit me tanssittin. Eli ensimmäisenä askellettiin sisään Poloneesin tahdissa. Sitten oli vuorossa avaustanssi, Pompadour, Pas d Éspagne, Cicapo, Salty Dog Rag, Tango, De Kolom, freestyle, Wienervalssi ja sitten vaan valssausta.

Tästä kuvasta löytyy Tampereen ammattiopiston Santalahdentien toimipisteen wanhat. Meidän lisänä siellä tanssi vielä muiltakin toimipisteiltä ihmisiä.

More pictures of the Oldests' day! Here's a group picture of The Old of our school.

Ja tässä onpi kaikki meidän luokan ihmiset, jotka tanssi ja joilla oli ite tehty puku. Miinus tuo pikselikasvoinen herra eturivissä. :D Kerron tässä aluksi kaikkien nimet niin selkeyttää tätä kohta seuraavaa selostusta ehkä hieman. Seisomassa vasemmalta alkaen siis Elina, Sanna, Anu, minä ja Tuuli. Istumassa Miisa ja Sanni.

Olin ite ehtinyt ostaa tota ihan samaa tummansinistä taftia mitä Tuulilla on, mutta mikä onni että loppujen lopuks löyty sitten ruutukangasta. :D Tuulilla on oikeessa sivussa vedostuksia, mutta ne ei harmillisesti nyt oikein näy missään näistä kuvista. Elinalla oli pukunsa selkäpuolella vielä rusettikin, mutta sekään ei näköjään oo pahemmin esillä missään kuvassa. Miisan puvussa on selkäpuolella kiva napitussysteemi tossa pitsissä, mutta se käykin ilmi tuolta myöhemmin.

These are my classmates (minus the boy with pixelated face) and we're all wearing self made dresses!

Sain pistää näitä kuvia esille sillä ehdolla, että ihmiset näyttää ihmisiltä. Tuulilla oli silmät puoliks kiinni, joten en ollut varma täyttikö tää kuva kriteerejä, siksi pikselöinti. :D Tässä kuitenkin näkyy Miisan puvun kaksvärisyys edes jollain lailla, joten siksi halusin pistää tänkin esille. Miisan puku oli siis silkkiä, mikä näytti jossain valossa osittain punertavalta.
Pieni sivuhuomio: En ymmärrä mikä mun naamassa on vikana. Hymyilen ja suupielet kääntyy alaspäin. Wut? :DJos saa kehua ittiään, niin tässä näkyy miten hyvin sain kohdistettua nuo ruudut huolimatta siitä miten pitkät saumat oli kyseessä. Lisäksi tästä voi bongata myös tuon Miisan puvun söpön napitus tsydeemin.

Can you spot the cute button detail thing on my friend's dress? :)

Ja tämä on sitä freestailia. Tanssittiin vähän tipitiitä ja keskellä riviä näyttääpi olleen pikkusen tiivis tunnelma. :D Tässä näkyy aika hyvin toi tyttöjen pukujen värikirjo. Vaaleansinisiä oli peräti neljä mutta vaaleanpunasia vain yksi. Samoin ruudullisia ;)

This was our own freestyle dance. I thought this picture shows the colors of the dresses nicely.

Jatkot olikin sitten Senssillä ja itse viihdyin yhä ruutumekossa. Toivon olevani kykeneväinen pitämään tämän lupauksen: ensimmäinen ja viimoinen kerta kun Senssillä käyn. Traumatisoiva reissu traumatisoivaan paikkaan muistutti mitä vikaa on humalaisissa amikshissha. :---) Muutenkin on ihan naurettavaa miten kovin hienostuneelta näytän tässä kuvassa. Todenmukaisempaa olisi jos istuisin huppari ja farkut päällä leveästi kalja kädessä ja röyhtäisisin kenties. :DD

And the afterparty! I look amusingly fancy in this pic. It would be more truthful if I wore jeans and a hoodie, sat spinelessly with a beer in my hand. :DD

Olikos teillä monellakin tanssit? En oo kun ihan muutamassa seuraamassani blogissa törmännyt kuviin wanhojen päivästä.

6 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja! Sulla varsinkin :)

  VastaaPoista
 2. Yhyy, mihin menivät vedokseni. :((( Kiva kun pikselöit, pystyn kuvitteleen kuinka fiksulta oon näyttänyt silmät puoliks kiinni. :D

  VastaaPoista
 3. Piiloon menivät. :( Kun olisitte Miisan kanssa vaihtanut paikkaa niin ois kummankin vedokset näkynyt paremmin. Miksi ei tajuttu ajoissa. :((

  VastaaPoista
 4. oi kiitos paljon näistä kohteliaisuuksista! :)) itsekkin olit varsin kauniin näköinen sinä päivänä! =)

  VastaaPoista
 5. Eipä mitään, kiitos vaan itsellesi :D

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)