Sivut

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Who are you?

Oon tässä nyt jonkin aikaa hämmästellyt, kummastellut ja ihastellut, kun teitä lukijoita on sikissyt ihan yhtäkkiä oikein urakalla lisää. Tai ainakin mun mittapuulla urakalla :D Ja olettaen, ettei samat ihmiset seuraa tätä blogia monen eri paikan kautta, niin teitä ihanaisia on jo reilut sata yksilöä. Ikään kuin sen kunniaksi aattelin, että haluaisin tietää teistä vähän enemmän. Parissa blogissa oon nähnyt tämmöistä saman tyyppistä ja haluan nyt itsekin kysyä teiltä lukijoilta, että keitä te olette. Minkä ikäsiä ootte, mitä harrastatte, opiskeletteko jotain vai käyttekö töissä, onko lemmikkejä, kenties kirjoitat itekin blogia, ihan mitä hyvänsä? Kommenttisivu on nyt kokonaan teidän, kertokaa sinne itsestänne ja omaa blogiakin saa nyt oikein luvan kanssa mainostaa ja kehua. En oo nimittäin vähään aikaan löytänyt mitään mahdottoman kivoja uusia blogeja vakoiltavaksi ;)

10 kommenttia:

 1. Olen lukiossa IB-linjalla opiskeleva tyttö, ja harrastan valokuvausta, täytän kohta 16 v ja oma blogikin löytyy:

  http://ilonapa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Olen lukion ykkösellä, harrastan valokuvausta ja asun pienellä paikkakunnalla (joka on oikeastaan kaupunki) Blogikin mulla on.

  (btw-juttuna tuli mieleen, muistatko vielä ristiretken ?) :''D

  VastaaPoista
 3. Mä oon 14-vuotias Oona ja kirjottelen itsekin blogia, mutta englanniksi. Soitan pianoa ja haluaisin aloittaa tanssin!

  VastaaPoista
 4. Moi oon Jaana 20 vee ja olen kolmatta kuukautta päiväkodissa päivähoitoavustajana, mutta isona haluaisin työskennellä kirjastossa. Harrastan lukemista, läskeilyä ja skräppäämistä. Blogista löytyy lähinnä skräppäysjuttuja, mutta joskus myös kirjallisuusjuttuja tai jotain juttuja, joita on tarttunut mukaan kaupasta. Muutan kahden viikon päästä ekaan omaan kotiin, enkä malta odottaa!

  VastaaPoista
 5. Täällä on Jetta, joka lueskelee (liian) hiljaisena blogeja. En siis oo ahkera kommentoija. Oon aika tavallinen (niin varmaan) ja yritän suorittaa kaksoistutkintoa. Sulla on kiva blogi. ü

  VastaaPoista
 6. Oon lukiossa ykkösellä ja harrastan kuvista ja epämääräsen harvinaista musisointia. Täytän joulukuussa 16 ja asun Helsingin pohjoisosan peräkylässä... En kirjota omaa blogia koska olen laiskapaska vaikka se voiski olla kivaa! :---------D Sitä enemmän sit kuolailenki ihmisten kivoja blogeja :)

  VastaaPoista
 7. Jei, oon lukenut sun blogias alusta asti, välissä aina omani lopettanut ja taas alottanut uudestaan. Hehee. Yritän tässä muuten nyt muistella että mistäs tän alunperin löysinkään. AA sulla oli joku oma domain hässäkkä ja näin... jee mun hyvä muisti! :)

  Itestäni voisin kertoo et oon Porista ja oon koulussa mut pitäis valmistuu tän vuoden puolella ja sitte tulevaisuus onkin ihana auki. Ja se on ihanaa kun pääsee koulu paineista eroon ! Ei mul muut mo.

  http://fuckyeahd.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Therapeutictypon kautta oon sun blogiin joskus törmännyt muistaakseni! Ja sitten oonkin ollut tällainen hiljaisempi lukija, kommentoida pitäis useemmin jne. :D

  Ja voisin tähän selitellä itestäni et oon 18, tampereen läheltä ja kuvataidelukiossa kakkosella kun vaihtarivuosi verotti sen vuoden mun koulunkäynnistä. Tykkään ihan älyttömästi filmikameroista ja vanhoista polaroideista!

  Ite kirjoittelen blogia bbird ja huomasinkin että se on tuossa sivupalkissa sulla, olen erittäin otettu! ü

  http://bbird.org

  VastaaPoista
 9. oon tiia ja asustelen pienessä etelä-pohjalaisessa kylässä täällä keskellä ei mitään :D ikää löytyy 18v ja sydäntä lämmittää lähinnä hyvä musiikki.

  mäkin itseasiassa oon tietäny sut jo therapeutic typon alkuajoista asti kun itekin vielä tuli pyöritettyä fanisivuja ja paria lyhytikästä blogia 8)

  VastaaPoista
 10. Isosti kiitosta kaikille, jotka ootte tähän mennessä ilmiantanut ittenne. Löysin kun löysinkin lisää uutta luettavaa. Jos halukkaita vielä löytyy, niin jatkakaa samaan malliin! :)

  Sini
  Muistan kyllä Ristiretken ja sut myös ;D

  Janninna
  Oi, onnea muuttoon! Kadehdin :D

  Jetta
  Et oo ikävä kyllä ainoa hiljainen lueskelija, itelläni sama vika. Mutta kiitti paljon! :>

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)