Sivut

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Pandas are red, pandas are blue.

Voi hehheh. En voi kun ihmetellä, että lupasinko ihan vakavissani tän hiljasuuden loppuvan. Kyllä tätä taitaa sittenkin kestää vielä. Mulla on nimittäin ihan pirusti tekemistä ja vapaa-aikaa vaan viikonloppusin jos sillonkaan. "Työpäivät" on nimittäin kello yhdestätoista kuuteen, enkä mä ehdi iltasella saati aamusella väkertää mitään postauksia. Oon niin hidas ja tää vie multa aina hetken ottaa kuvia, muokata niitä ja koota postaukseks jos pitäis vielä jotain tekstiäkin kehittää siihen ympärille. Lisäks tosiaan viikonloppusin pitäisi tehdä käsityön lukiodiplomia, mistä oon aika innoissani. Ja syyslomallakin sitä pitäis tehdä aika paljon. Ja haluankin tehdä sitä :D

Ja nyt kun tuo selvisi, niin tahdon näyttää teille ihanimman heräteostokseni aikoihin! Se löytyi eBaystä kun etsiskelin itselleni tietynlaista takkia (jonka muuten löysin eilen Seppälästä (!!!) mutta jota en vielä kuvannut!) ja se kustansi toimituskuluineen jotain 10-15 euroa. Ja se oli pakko ostaa, koska kerrankin tällä hetkellä hyvin säästeliäänä pukuompelijana en voinut enää ajatella, että tekisin saman itse ainakin 10 euroa halvemmalla.

Se on punainen pandahuppari! Ainoa vaan, että tässä kävi vähän niin kun pelkäsinkin. Nimittäin jättiläislantioperseen kirous iski :D Tämmöinen ehkäpä lähinnä pienikokoisia aasialaistyttöjä ajatellen valmistettu onesize huppari on mulle melko piukea lantion kohdalta ja harkittin jo eteenpäin myymistä, mutta sitten totesin että kyllähän tämmönen nyt venyy. Ja jos se venyy rumaksi, niin sitten lyhennän sitä jonkun verran ja pistän tilalle resorin. Problem solved!

Kuvasin tän tässä postauksessa pyörineen hupparinkin vielä uudelleen itteni päällä. Se ei olekaan harmaa vaan tämmöinen mahtava tummansininen ja aivan ihanan löysä, mukava ja lämmin ♥ Ja raaskin ostaa tämänkin sillä verukkeella, että en itse valmistaisi samanlaista 10 euroa halvemmalla. Tämä ihanuus löyty nimittäin Halpa-Hallista myös hintaan 10-15 euroa. Haha näytän niin maaniselta noissa kuvissa ilman rillejä ja salama valasee naamaa kauniisti :--D

Ja loppuun vielä tämmöiset siniset pandakynnet. Tarkotus oli alkujaan tehdä pelkkä panda vasemman käden nimettömään, mutta innostuin sitten pilkuttamaan kaikki muut sormet ja tämmöset tuli. Kuvitelkaas kaikki, että tällä kertaa olisin siistinyt nuo ennen kuvien ottamista :-)

6 kommenttia:

 1. Voi että.. ihana bandahuppari :)

  VastaaPoista
 2. Eikä miten söpöt kynnet 8) Fuu! Ihan älymakeet, vaikka en itselleni laittaisikaan ;>

  VastaaPoista
 3. Aaa, kuin söpöt kynnet! :--D Ja toi pandahuppari myös, mä tuun pöllii sen :D

  VastaaPoista
 4. AnsQ
  Kiitti :D

  Melissa
  Kiitoss! :-) Ei sitä nyt sovi pölliä kun kerran päädyin pitämään sen itelläni :<

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)