Sivut

torstai 11. maaliskuuta 2010

"Nyt äkkiä jotkut vaalit, että pääsen äänestään Aku Ankkaa"

Sitä ollaan oltu täysikäsenä sitten jo melkein viikko! Päähän putkahtelee koko ajan asioita tyyliin "ainiin, tätäkin saan tehdä nykyään" : D Muuten mitään kummosia ei ookaan tapahtunut. En vaivautunut lauantaina edes baariin, koska ainoo tällä hetkellä täysikäsyyden saavuttanut kaveri, jonka kanssa ois kummemmin mielenkiintoo mennä, asustelee melkein 500 kilsan päässä :D Kävin vaan porukoiden kanssa syömässä Coyotessa (ne ranskikset ja salaatit hampurilaisaterioiden mukana on ihan överihyviä!) ja veljen ja sen tyttöystävän kanssa käytiin kattoon Sherlock Holmes elokuvissa ja tykkäsin siitä kyllä kohtuu paljon kun uppouduin ihan sen vietäväks. Syömingeistä tai elokuvareissulta mulla ei oo kuvia, mutta saamistani lahjoista sen sijaan of course on.Tässä on veljeltä ja sen tyttöystävältä saamani lahjat. Pirates of the Caribbean Three-movie collection, ei voi muuta sanoa kun että awesome! Ihmettelen vaan, miksei tota oo tullut aikasemmin ite ostettua. Ja sitten toi uus Hosuli-muumimuki ♥ Sekä tuommonen muovinen/kuminen hiuspanta ja korvikset Seppälästä. En oo käyttänyt hiuspantoja juuri yhtään enää moneen vuoteen, mutta testaillessa tää näytti yllättävän kivalta, joten asiaan voi mahdollisesti tulla muutos, jos en sitten saa kamalaa päänsärkyä :-)

Äiti oli askarrellut mulle tietokoneella ihan ite ihanan lahjakortin ajokorttia ajatellen ♥ Porukat siis lupas kustantaa sen synttärilahjana. Lisäks iskältä sain 50e ja raaskin ostaa itelleni toiset niistä kengistä, mistä mainittin edellisen postauksen lopussa :) Ja äitiltä saan mahdollisesti vielä jonkun hopeesormuksen. Toisaalta mietin, että vaikkapa Korumaailmastakin vois tilata jonkun kirurginteräksisen tai titaanisormuksen. Pitää ensin vähän kattella että minkänäkökstä löytyy mistäkin.

Synttärikakkuakin syötiin. Enemmän oisin tykännyt voileipäkakusta, mutta niitä ei sattunut oleen koulun kahviossa, josta tää siis ostettiin. Piti sitten tyytyä makeeseen kakkuun :<

Tän kuvan tarkotus ei oo esitellä miltä näyttää, kun epävakaat kädet omaava ihminen on lakannut kyntensä, vaan sitä miltä se Opin Absolutely Alice näyttää Dependin ihanan tummansinisen lakan päällä.

Ja nyt on yhdessä postauksessa tarpeeks paljon randomia asiaa, niin on hyvä lopettaa. Hyvät päivän jatkot toivottaa teille Mira 8v! Peace! Ei kun siis rock 'n' roll!

2 kommenttia:

  1. Vähänkö toi kakku näyttää hyvältä ja myöhästyneet onnittelut

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)