Sivut

perjantai 5. maaliskuuta 2010

No titles here!

Se olis varmaan sitten taas syytä pyydellä vähän anteeks tätä kuolleisuutta blogin puolella :D On ottanut koko alkuviikon päästä, mahdollisesti jotain vanhenemiseen liittyvää masennusta, koska yleensähän kaikkia 18 vuotta täyttäviä tapaa ottaa päästä? Vai oonko muka käsittänyt jotain väärin? Mutta nyt se sitten ehtikin jo loppua, joten ... the show goes on ! :-) Tosin ei oo tässä showssa kovasti kehumista, koska ihan kaunistelematta tämäkin on taas vaan yksi huonoilla kuvilla varustettu postaus, jossa lätisen ostoksistani :-)

Tällä viikolla Sokoksella/Emotioneissa on ollut joku Kutsu Kauneuteen -happening. Meille tuli siihen liittyen postissa joku mainos jo viikko tai pari sitten ja huomasin siitä, että tuolla meidän kauppakeskuksen Emotionissa on 5.3. (eli oli tänään) Opin kynsilakkoja halvennuksella ja päätettiin äiten kanssa poiketa siellä. Ja hiukan innostuin, kun huomasin, että siellähän oli niitä Alice in Wonderland -lakkoja, joita olin justiinsa joku päivä ihastellut Opin sivuilta. Ja! Niiden ei olisi vissiin kuulunut edes olla alennuksessa, mutta olivatpa silti!


Absolutely Alice, my love <3_____<3 Toka kuva yrittää epätoivoisesti näyttää teille, mimmonen tuo on. Jostain syystä mun ja kameran yhteistyö ei vaan taas taho pelittää :( Sitten ostin tuommosen setin, missä oli kolme koristelulakkaa ja jotain tuommosia sabluunoita. Koko hässäkkä kustansi alennuksen jälkeen 11e ja toi Opin lakka oli tosiaan 10e.

Sitten ostin viä tämmösen paketin, mihin kuulu Freemanin nassunpesutököttejä. Mulla on ollut toi aprikoositökötti käytössä jo useemman kuukauden ja vanha tuubi on jo melkeinpä tyhjä, joten uus piti saaha. Otin sitten tämmösen paketin, missä oli mukana myös tuo päärynätuubi, kun hintaa oli päälle 7e ja yksisteen pelkkä toi aprikoosi ois ollut päälle 5e ja sain vielä tuommosen hienon sienen :D Kotona sitten ihmeteltiin, että kuka ois uskonut näkevänsä sen päivän, kun Mira käyttää kosmetiikkaan kerralla melkein 30e. Henkilökohtasesti en minä ainakaan, mutta tähän on nyt näköjään tultu. Helvetti kun olen pinnallinen ihminen :--D

Äiti osti mulle KappAhlista tämmösen rannekorusetin. Nää makso kympin, mikä pisti kyllä vähän miettiin, mutta mukaan ne sitten lähti :D Kamalaa riistoo, mutta tyhmähän se on joka maksaa, ei se joka pyytää :D

Tosta rannekorukuvasta saattaa joku äkätä toisenkin ketutuksen aiheen, kun vaan se vanheneminen. Nimittäin mun hiukset käyttäytyy niin hämärästi ja kattokaa nyt miltä ne näyttää. Osaako joku kertoo mulle mistä ihmeestä tommonen johtuu, koska me no likey :( Käytänkö vaan helvetisti liikaa hiuslakkaa vai häh? Muutenkin nää on koko ajan takussa ja minkä takia ne on tossa kuvassa ton värisetkin argh???!#!"#%B#E¤tj Noh. Kävin vähän siistimässä näitä latvoja parturissa ja sieltä lähti mukaan yksi purtilo, jonka sisältö toivottavasti hyödyttää jollain tavalla.

Joku tämmönen Schwarzkopfin bonacure hairtherapy -asia. Jonkunlainen tehohoito se kai oli. Vois vaikka kokeilla päättää huomisen sillä, että pistää tätä latvoihin, heittää pyyhkeen päähän ja menee saunaan ihmetteleen. Sitten kattotaan onko hiuksia päässä enää ollenkaan :-)

Lopetetaan hyvä postaus vielä pienellä avautumisella. Kun siis jos liikkeessä mainostetaan "Valitse mitkä tahansa 3 paria kenkiä 99e", niin eikö ne sillon ole mitkä tahansa 3 paria? No eipä tietenkään. Tästä vääryydestä huolimatta, en taida päästä elämässä eteenpäin, ennen kun saan parit kengät joihin tosiaan rakastuin. Niistä mokomista ehkä lisää joskus, kun pankkitilille ilmestyy mystisesti reipas satanen! Mutta heippa nyt toistaseksi, koitetaan palailla taas joskus :-)

4 kommenttia:

 1. Ihana toi kynsilakka, tommonen avaruus.. :D

  Emmä nää noissa sun hiuksissa mitään vikaa, päinvastoin!

  VastaaPoista
 2. Joo, se on melkosen ihana :D

  Ei niissä muuten vikaa oikein omastakaan mielestä oo, mutta ärsyttää nuo taipusat latvat ja sitten toi todennäkösesti ihan vaan hiuslakan aiheuttama ihmeellinen "puikkoutumisefekti" :DD Mutta kiitos ^^

  VastaaPoista
 3. Hei! Nuo ohuemmat kynsilakkapullot niin onko niissä semmonen ohut sivellin? : D vai ihan normaali?

  VastaaPoista
 4. On ohut sivellin, eli ihan koristelemiseen tarkotettu :)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)