Sivut

lauantai 16. tammikuuta 2010

+ 20 000 kävijää! ♥

Syvimmät pahotteluni, kun en oo päivittänyt kahteen viikkoon. Koko tää alkuvuosi on nimittäin sujunut mukavasti koulun kanssa hajoillessa ja on ottanut päästä kun en oo päässyt tänne kirjottamaan sillon kun on tehnyt mieli. Työssäoppiminen siis tosiaan loppui tiistaina. Torstaina mulla oli filosofian koe, jonka kusin aika railakkaasti, ja Tuntematon sotilas piti lukee (omaa tyhmyyttäni tosin) alle viikossa ja siitä oli ainekirjotus koulussa torstaina. Mutta nyt kun pahimmat itkupotkuraivarit on historiaa, niin voisin taas yrittää palailla johonkin mukaisampaan päivitystahtiin! Ja onhan tässä koulussa jotain hyvääkin: meillä on taas pitkästä aikaa tuotesuunnittelua ♥, tietokoneavustettu piirtäminen alkoi joten portfolioiden tekeminen tulee oleen tulevaisuudessa helpompaa ja pääsen ompeleen kunnon koneilla itelleni jotain pientä kivaa, josta myöhemmin enempi. Lisäks voisin tehdä sellasen postaussarjan kaikesta tähän pukuompeluun liittyvästä, kun multa jotain sellasta toivottiin viime vuoden puolella :) Sekavasta selityksestä itse asiaan!

Käviäjälaskuri saavutti vuoden aikana noin suuren luvun, ja olen siitä todella iloinen ja kiitollinen! Ajattelin, että voin tehdä jonkun erityisen postauksen, mikäli haluatte. Esimerkiksi joku kysymyspostaus (ensimmäinen ei saavuttanut kummoista suosiota :D). Ehdotuksia saa antaa, toteutan sitten sen, joka saa eniten kannatusta :)

3 kommenttia:

 1. Jooo, tee joku pukuompelija-postaus. Tai jotain kouluun liittyvää kuitenkin. :) nimim. ensi syksynä vaatetusalalle

  VastaaPoista
 2. öö sori jos oot tehny näitä jo mutta...

  -huone esittely
  -miten meikkaat
  -joku tutoriaali ihan mistä vaan

  jne... :):) sun blogis on tosi cooli!

  VastaaPoista
 3. Lyra Mun tekiskin jo kamalasti mieli alkaa tekemään sitä, mutta ensin pitäis saada vielä ihan pari pakollista koulujutta hoidettua :D

  Anonyymi En oo tehnyt mitään mainitsemiasi, vaikka sekä huone-esittelyä että meikkipostausta on kyllä pitänyt :D Pitää kattella jos saisin itteeni niskasta kiinni :)
  Ja kiitti!

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)