Sivut

perjantai 20. helmikuuta 2009

So I'm gonna write it down to scream it out and I'm never gonna be the same again

Anteeks tätä hullua kirjotustahtia tässä reilun viikon sisään. Postauksia tullut niin runsaasti että oon itekin ihan sekasin ;--) Mulla ei oo rahaa ja bussikortti on ollu lataamattomana kaks viikkoo, joten en oo tehny oikein muuta kun käyny koulussa. Mutta tänään on ollu tekemistä ja on yhä, mutta aattelin tulla nyt postaan kun koneelle päädyin. Tässä vähän tänpäivästä:


Ostin tommosia Daim murusia ja oranssikeltasia sitruunaströsseleitä. Tällä kertaa strösselit ei oo heräteostos, vaan niille on ihan oikeeta ennaltasuunniteltua käyttöö, josta ehkä lisää tässä viikonloppuna tai viimeistään ensviikolla.


Ylisöpö Halinalle-rasia, joka on sellasesta ihme purkkakoneesta, mihin pistetään rahaa, kierretään sitä vipua ja sitten sieltä tulee jotain. Vähän hihkuin innoissani kun sieltä kierähti pihalle just tämä <3____<3


Ja tän päivän major happening: veljellä oli vala ja se on nyt sitten ihan oikeesti lentosotamies! Vi(e)nosti hymyilevä sisko vaan tartteis taas jotain kurinpalautusta tolle ottatukalle... :------DDD Kuva oli muuten ihan alkujaan keltanen, kun tuolla ihmeen hallissa oli vähän semmonen valaistus ja muutenkin. Koitin sitte vähän tuunata värien kanssa ja veljelle tuli ihan violetti naama, voi voi :-(


Sitten sain veljeltä tommoset ihme viritelmät (military bdu/boot blousers), joilla ne siellä armeijassa kääntää lahkeet siihen maiharien päälle. Nuo on kuulema fiksuin keksintö mitä niillä siellä armeijassa on. Näillä voi siis periaatteessa tehä sukkatemput ilman sukkia :D Voi olla kesällä ihan kätevät, jos haluaa pikalyhennetyt housut. Kuvissa viritin nää yöhousuihin, jotka vaihoin päälle kun tultiin kotia. Yleensä en käytä sukkiksia yöhousujen alla, mutta nyt oli vaan vähän kylmä ja laiska olo, niin en jaksanu ottaa poiskaan :-)

Mutta nyt meen säätään noiden strösseleiden kanssa ja sitten pitäis vielä tulostaa yks kuva yhtä juttuu varten ja tää nakitettiin mulle tää homma ja haha kun on hienoo olla vähän salamyhkänen :-) Moikka!

PS. Kiitti +3000 kävijää, love you!

7 kommenttia:

 1. Ylisöpöys toi rasia *___* Kamala miten söpö! *nosebleed*

  VastaaPoista
 2. noita "ihme viritelmiä" kutsutaan särmäreiksi ;)

  VastaaPoista
 3. ai niin olikin, kiitti kun sanoit :) velikin sano sen mulle jopa pariin kertaan, mutta en vaan muistanu :DD

  VastaaPoista
 4. hah, noi särmärit on kyllä aika ovelat! :-D itekin tuli testailtua niitä muutamaan otteeseen, kun poikkis oli vielä intissä. :-)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)