Sivut

lauantai 7. helmikuuta 2009

Miss Lucy had some leeches

Sain mun ekan haasteeni tässä joku aika sitten Majomurcilta ja se kuuluu näin:

1. Linkkaa henkilö, joka haastoi sinut.
2. Kerro haasteen säännöt blogissasi.
3. Kirjoita kuusi randomia asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi uutta ihmistä ja linkkaa henkilöt postauksen loppuun.
5. Kerro henkilöille haasteesta jättäen kommentti siitä heidän blogiinsa.
6. Kerro haastajalle, kun olet saanut haasteen valmiiksi.

1. Oon sarkastinen sekä ajattelematon, ja se ei aina oo kauheen hyvä yhdistelmä. Saatan laukoo tyhmiä kommentteja vähän joka väliin enkä muutenkaan aina ajattele että mikä ois se fiksuin tapa sanoo tietyt asiat.

2. Oon törkeen vainoharhanen ja hyvä pelotteleen itteeni. Esim. suihkussa en voi olla kauheen kauan silmät kiinni, koska alan heti luoda päässäni hienoja mielikuvia siitä, mitä suihkuhuoneessa alkaa tapahtua: katonrajasta alkaa valua verta ja sieltä vilistää myös kaikenlaisia ei niin kivoja ötököitä ja saunanpuolelta mun kimppuun hyökkää milloin mikäkin hirviö ja suolestaa sisukset pihalle tai jotain. Lisäks iltasin kun muu porukka on jo nukkumassa, oon kuulevinani vaikka mitä kahinaa ja suhinaa ja askeleita.


Tämmöstä löyty Cittarista, nuudeleita sai 8 pakettia 2€:lla.


3. Jos mulla on jäänyt jotain hampaankoloon jonkun ihmisen suhteen, käyn mielessäni kuvitteellisia vihamielisiä keskusteluja ko. ihmisen kanssa.

4. Tykkään toimia hetken mielenjohteesta ja ostella jotain melko pieniä asioita vaikken niillä sinänsä mitään tekis, esimerkiks jotain saippuan väristä vihreetä mehua saatan ostaa kaupasta, vaikka mulla ei olis edes jano :D


Viimesin mielijohdeostos: purkillinen tällasia sokerikoristeita. Toisella puolen liloja ja vaaleenpunasia strösseleitä ja jotain vaaleenpunasta pientä murusta, näyttää vähän pieniltä lasinsiruilta :D


5. Kavereiden mielestä oon aina jotenkin kauheen viimeistellyn näkönen (ja aamulla laittautumiseen kuluvien yhen-kahen tunnin luulis puoltavan tätä), mutta ite en ihan osaa allekirjottaa tätä väitettä. Hiukset kun on kovin taipusat ja latvat tykkää sojottaa vähän pystyssä, niin se en käsitä sitä hirveen viimeisteltynä. Vaatteetkin on joskus vähän mitä sattuu.

6. Oon ihastunut tässä tän vuoden puolella kovasti Emilie Autumniin. Tarkastakaa Manic Depression YouTubesta (vaikka se on kyllä instrumentaali, ettette pääse kuuleen Emilien monipuolista ääntä).

Okay, se on maybe hitusen ärsyttävää, kun usein blogeissa on "en haasta ketään kun kaikki on tainnu jo saada tän", ja sitten ite ei oo kumminkaan saanut, tai sitten että "tehkää kaikki jotka ei oo vielä tehnyt", mutta... ELÄMÄ ON :-)


Ja tämmöstä ostin myös tänään, jos tää sais mun taipusat hiukset kuriin :)


Psst! Tarkastakaa Linda sofian arvonta! :)

5 kommenttia:

 1. haa emilie autumn! sua siis varmaan näkyy siellä keikalla :)

  VastaaPoista
 2. haha, kaikki nuo kohdat voisivat olla mun kirjottamia ! ja ah, emilien manic depression. se on mun suosikki kaikista instrumentaalisista biiseistä :---).

  VastaaPoista
 3. tongueh näkyy ehdottomasti, jos hyvin käy! :D

  ★emmi manic depression on törkeen ihana ♥

  linda sofia niin on! ♥

  VastaaPoista
 4. Moi Mira!

  Opiskelemme Oulun seudun ammattikorkeakoulussa markkinointia ja teemme opinnäytetyötä, jossa tutkimme muotibloggaajien suhtautumista ja mielenkiintoa blogimarkkinointia kohtaan. Jos haluat lisätietoa tutkimuksesta tai olet kiinnostunut osallistumaan kyselyyn, lähetä sähköpostia osoitteeseen ProjectFashionblogs@gmail.com.

  Terveisin Hanna ja Sanna

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)