Sivut

maanantai 29. joulukuuta 2008

The weather is changing and breaking my strideAlkuun vähän tommosia ylijänniä kokeiluja ja totanoin... Uuden ulkoasun tein. Aattelin kyllä, että pistäisin sen jossain ihan siinä uuden vuoden kynnyksellä, mutten jaksanut oottaa. Mielipiteitä, anyone? :)

Plus sitten myöhäiseks joululahjaks laskettavissa oleva juttu:


Sain sohvasängyn, jee! Tiesin kyllä saavani tän, mutta en odottanut ihan näin nopeeta. Tän hankkimisprosessi oli meinaan aika jännä ja koko sänkytapaus muutenkin. Vanhempat oli jostain lehdestä bongannu sohvasängyn halvalla ja sitten soittanut sinne firmaan, jonka nimeä en kerro haha :---) No siellä sanottiin, että sänkyjä on valeena ja hopeanharmaana, vaikka lehden kuvassa sänky oli kyllä näyttänyt aivan mustalta. Aateltiin kuitenkin mennä tarkastaan liikkeestä, että millanen tää hopeanharmaa olisi ja se oli kyllä justiinsa niin harmaa, että sen värisenä en sitä olis kelpuuttanut. Iskä sano maalaavansa sen mustaks, joten päädyttiin sitten kumminkin ottaan se. Seuraavana päivänä kotona, kun iskä alko purkaa sängyn osia pakkauksista alkaakseen sängynmaalausoperaation, huomattin, että sänky on jotain aivan muuta, kun liikkeessä esillä ollut hopeanharmaa, se oli niin tummanharmaa, että käy ihan mustasta. Mietin vaan, että mitähän ihmettä ne on säätäny siellä liikkeessä..? :'DD

4 kommenttia:

 1. Tää uus layout on tajuttoman nätti! *3* Niin oli se edellinenkin, ja musta on jotenkin kiva, että värimaailma pysy jokseenkin samana. Jotenkin tää on raikkaampi ku edellinen layout ja ainaki mä tykkään tosta headerkuvasta aivan hirrrrrrmuisesti. Jotenki niin valosa ja ... tilava.

  VastaaPoista
 2. hieno leiska :'')))

  mullakin on sohvasänky ollu jo pidemmän aikaa. tykkääänn <3

  VastaaPoista
 3. Kiitti! :D

  sohvasängyt on ihania ♥

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)