Sivut

maanantai 22. joulukuuta 2008

Vastauksia ja sisustustyynyjä

Öäh en jaksa pitää tota Kysy mitä haluat -ruljanssia enää kun ette te siitä innostunut enää ton enempää. :D Joskus hamassa tulevaisuudessa ehkä sitten taas uusiks, mutta tässä nyt näitä vastauksia:

Elephant sanoi...
minkälaista musiikkia kuuntelet (: ?

- Periaatteessa kaikki menee jos oon oikeella tuulella, mutta rapista osaan innostua aika harvoin. Rock ja trance on semmoset genret jotka menee useimmiten. Last.fm:stä löytyy vähän jotain näyttöö siitä mitä koneella tulee kuunneltua.

Ryo sanoi...
montako kertaa päivässä käyt vessassa? >8DD No ei oikeasti. Mun oikea kysymys oli että onko tuo siun kamera vaikeakin käyttää ja paljonko maksoi ja tuleeko hyviä kuvia noin yleensä?

- Oisin mä tohon ekaanki voinu vastata, mutta tota joo... :---D On toi mun kamera melko helppo tapaus, sitten kun siitä on jotain oppinut. Hintaa sillä oli noin 500 € ja omasta mielestä kuvat on hyvälaatusia, jos niihin panostaa minkään vertaa. Tosin säätelen kirkkauksia ym. pieniä juttuja aika usein koneella, mutta ei niissä yleensä muuten mitään moittimista.

julia sanoi...
..ku näytät sellaselt ett ett vihaa mitää nii mit' s' vihaat (esim.sienisalaatti ei kelpaa :D)

- Höh, oon just hyvä ruokien vihaamisessa :--DDd Ei vaan en mä vihaakaan kauheesti mitään, mutta sitten jos vihaan, niin vihaan yleensä kunnolla. Jotain luonteenpiirteitä ihmisissä vihaan, esim. kaksnaamaset takinkääntäjät ja sellaset on/off-luonteet, joista ei tiedä että koska ollaan kavereita ja koska ei, on inhottavia. Mutta oikeesti oon melko semmonen rakastava ihminen, vaikken osaa aina tuoda sitä esille :DD

masu sanoi...
Onko sulla jo joulukalenteri? Ja miksikä haluaisit oikeasti isona jos rajoja ei olisi? :3

- Jeps, joulukalenteri löytyy :)
Isona haluaisin omaperäseks ja lahjakkaaks ja tietysti rikkaaks muotisuunnittelijaks, jolta ei loppuis mielikuvitus ikinä.

Jenni sanoi...
Paras vaatekauppa? :-)

- En nyt osaa sanoo oikein muuta, kun perus H&M, mistä löytyy yleensä aina edes jotain pientä :D

Dina Diamond sanoi...
Kolme parasta nettivaatekauppaa mistä ihailet/kuolaat/himoitset vaatteita? .)

- Apua, vaikeen heitit :D
No Asokselta löytyy aika paljon kaikkea ihanaa, mitä tilaisin kyllä heti, jos saisin äidin lämpenemään tälle ulkomailta tilaamiselle.
Sitten yks on Metropark, josta himoitten enimmäkseen noita asusteita, vaikka kyllä sieltä kivoja vaatteitakin löytyy.
Ja viimosena Karmaloop, mistä löytyy oikeestaan vaikka mitä siistiä ja aika paljon kaikkee erityylistä. :D


Sitten totesin, että multahan on jääny noi koulussa tekemäni sisustustyynynpäälliset esittelemättä!


Eli tein kaks tuommosta neliötä ja yhden pitkulaisen. Päällipuoli on tekoturkista ja alapuoli satiinia. Neliöt on noin 34cm x 34cm, mutta pitkulaisen mittoja en muista. Enkä muista myöskään mitään, että paljonko kankaita meni (enkä jaksa nyt miettiä, sorry), kun kaikki lappuset on koulussa. Sen kuitenkin muistan, että kaikkien kolmen päällisen hinta oli yhteensä noin 15€. Tykkäilen näistä, vielä kun tämä huone rempattais joskus ehkä, niin nuo sopiskin tänne. Niin ja pitkänmallisessa päällisessähän ei oo vielä sisusta, että älkää ihmetelkö kun se on noin latistunut :DD

4 kommenttia:

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)