Sivut

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäismunkkeja

Pääsiäisenä oli vähän jännät paikat, porukat on nimittäin vihdoin muuttaneet uuteen asuntoonsa. Pääsin siis itsekin totuttelemaan uuteen omaan pikkuruiseen huoneeseeni siellä. Vanhaa taloa ei kuitenkaan ole vielä myyty, koska sielläkin riittää vielä vähän tekemistä. Kiva päästä pikkuhiljaa totuttelemaan tuohon uuteen kotiin niin, että pääsee samalla vielä käymään vanhassakin. Vaikka vanhaa kotia tällä hetkellä asuttava veli ei tainnut ihan hirveästi arvostaa, kun häärättiin siellä koko viikonloppu.

paistamattomia munkkeja paistamattomia munkkeja
Ja koska on ihan yliarvostettua tehdä meneillään olevaan juhlaan liittyviä ruokia, tein pikkuruisia sokerimunkkeja. Oikeasti piti tehdä donitseja, mutta taikina olikin niin ärsyttävää käsiteltävää, että en vaan jaksanut. Tein tällä ohjeella, mutta korvasin vehnäjauhot spelttijauhoilla. Oli kyllä hyvää, mutta ei ihan ehkä vaivan arvoista. Luulin että yksien munkkien paistaminen olis ihan helppo nakki, mutta enpähän luule enää.

paistamattomia munkkeja
Tähän loppuun vielä tämmönen peilikuva musta ja mun uuden huoneen tapetista ajalta jolloin olin vielä terve. Eilen muhun iski joku ihmeellinen flunssatauti. Ensin luulin, että ehkä se on vaan jotain allergiaa, mutta luulisi semmoisten tulevan vähän salakavalammin ja ettei nyt ihan näin sairas olo tulisi. Ajatusten muodostaminen ja sitä kautta myös kirjottaminen hieman tökkii. Not cool, mutta ehkä se tästä. Oispa vaan joku passaamassa, että ite voisi keskittyä sängyllä makoiluun ja kuunnella musiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)