Sivut

torstai 23. toukokuuta 2013

Yläkaupunnin yö

Koulu tosiaan loppui viime viikolla ja osa kaveriporukasta on kaikonnut pois Jyväskylästä. Se tuntuu aiheuttaneen mulle lievän sosiaalisen kuoleman, koska esimerkiksi viime viikko ja tämä vielä toistaiseksi kuluva viikko on olleet aika erilaisia. Viime viikolla taisin olla menossa jossakin kaikkina muina päivinä paitsi torstaina ja sunnuntaina. Tällä viikolla en ole ollut menossa muualle kuin ruokakauppaan. Hajottaa...

No mutta, viime viikon lauantaina Jyväskylässä oli Yläkaupungin yö ja samaan aikaan oli myös Ravintolapäivä. Ei tullut hirveän tarkkaan tutustuttua päivän ohjelmaan, mikä jälkiviisasta sitten vähän harmitti, kun siellä olisi ollut vaikka ja mitä kivaa. Käytiin kuitenkin parin kaverin kanssa katsomassa, kun yksi meidän porukasta oli mallina Aurelia13 Berlin Stories -muotinäytöksessä Ilokivessä. Mukana ei ollut paras mahdollinen objektiivi (pancake) näytöksen kuvaamiseen, mutta räpsin silti joitakin kuvia.

Tuon vaaleanpunaisen mekon selkä on ihan mieletön. En voi kun kuvitella mikä homma on ollut ommella nuo helmet tuohon kiinni, mutta lopputulos on varmasti sen arvoinen.

Niin ja vielä ennen muotinäytöstä käytiin Suomen käsityön museossa pyörähtämässä. Ihastelin siellä muun muassa vuoden käsityöläisen, Emma Iivanaisen, upeita kakkutaideteoksia. Mietin edelleen hyvää keinoa yhdistää ompelu ja leipominen, koska ois niin hienoa olla myös kondiittori! Oon kaiken päälle hurahtanut ihan täysin niihin amerikkalaisiin kakkuohjelmiin, missä tehdään kaikkia painovoimaa uhmaavia taideteoksia.

Lopuksi tahdon vielä vähän juhlistaa omaa photogeneettisyyttäni kanssanne. Tässä taas yksi syy miljoonasta, miksi en pidä päivän asu -blogia. :D

I just don't photograph well.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)