Sivut

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Plättymestari jo syntyessään

Ennustelin vähän etukäteen, että saattaa näin hiihtolomalla käydä aika pitkäks niinä hetkinä kun telkkarista ei tule mitään tai kun kaapeissa ei ole enää mitään mistä leipoa. Onni että kerrankin tajusin muokata ja ladata kuvia Flickriin vähän etukäteen niin, että bloggaaminen on mahdollista millä tahansa tietokoneella. Ei voi kun ihailla näitä oivalluksia, sillä niiden ansiosta pystyn kertomaan nyt enkä viikon päästä siitä, kuinka tein lettuja ensimmäistä kertaa elämässäni.


5 dl maitoa / 2 munaa / 2,5 dl täysjyväohrajauhoja / ripaus suolaa / vaniljajäätelöä / chilillä maustettua mansikkahilloa

Kotona iskä hoiti aina lettujen paiston, joten mä pääsin kokeilemaan taitojani tällä saralla vasta kotoa muutettuani. Kaverin epäilyistä ja parista vähän omalaatuisesta suorituksesta huolimatta sain aikaan todella kauniita ja maukkaita yksilöitä. Näissä letuissa sekottui niin moni tekijä, etten tiedä miksi nämä lopulta oli niin älyttömän hyviä. Siksi että ne tehtiin ja syötiin hyvässä seurassa? Siksi että käytettiin ohrajauhoja? Siksi etten ollut syönyt lättyjä piiiiitkään aikaan? Vai siksi että syötiin näiden kanssa hyvää chilillä maustettua mansikkahilloa? En tiedä, mutta ainakin kehtaan tarjoutua paistaan lettuja joskus kotonakin.

I made some yummy yummy yummy pancakes with a friend.

2 kommenttia:

  1. hei ootko kokeillu laittaa valkosuklaapalasia lettujen väliin? on muuten hyvää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kokeilla joskus, kuulostaa kyllä todella hyvältä! :D

      Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)