Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Paras (melkein kokonaan) itse tehty pizza ikinä!

Ja ehkä paras pizza ikinä noin muutenkin. Ei välttämättä se nätein, mutta ehdottomasti maukkain. Mä kun en ole varmaan ikinä pitänyt itse tehtyä pizzaa mitenkään taivaallisena jos edes hyvänä ja vika on yleensä aina pohjassa. En tiedä mikä niissä tavallisissa itse tehdyissä pizzapohjissa on vikana, kun ne ei vaan nappaa ja suurimmasta osasta oon saanut vatsakipuja. Oon myös kokeillut sitä karppaajan pizzapohjaa, mutta ei se ollut sen parempi. Kaupan pakasteesta löytyvillä versioilla nyt ei kehtaa ruokkia edes sorsia.

Mutta sitten kävi niin, että eräänä päivänä erehdyin kauppaan ilman suunnitelmaa siitä, mitä tekisin ruoaksi tulevalla viikolla. Huomasin jonkun uutuutta mainostavan kyltin Tex mex -sapuskojen luona ja siellä oli semmoisia Santa Marian pizza tortilloja, joita on vissiin telkassakin mainosteltu. Tortillalätyt maistuu niin hyvältä kun tommonen jauholätty nyt voi maistua, joten päätin kokeilla. Otin myös purkin saman sarjan tomaattikastiketta ja muuta en juuri tarvinnut, kun kotoa löyty erilaisia jämiä heiteltäväksi siihen päälle. Ja ai että miten hyvä lopputulos. Kaiken päälle toi lätty on justiinsa sopivan pieni yhelle hengelle, eli kerrankin jotain mitä ei tarvitse syödä viittä päivää putkeen. :-)

Probably not the prettiest but definitely the tastiest pizza ever!

2 kommenttia:

 1. Mäkään en ole ikinä tykännyt niistä itsetehdyistä pizzapohjista. Mutta sitten sain Emmilt reseptin, millä tulee ihan samanlaisia kun kaikissa pizzerioissa! Vika on aina ollut siinä, että yleensä käytetään vehnäjauhoja. Väärin! Durumvehnäjauhot, niin pystyy pyöritteleen silleen : D

  Kannattaa testata:
  http://www.menaiset.fi/artikkelit/koti-ruoka/reseptit/art3262-Gourmetpizzaa--Kokki-Antto-Melasniemen-varmat-reseptit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii, totahan pitää kokeilla että pääsee pyöritteleen :D Pizzerioiden pizzapohjia ei kyllä voita mikään. Kiitti vinkistä!

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)