Sivut

lauantai 22. syyskuuta 2012

Life is superb!

Oho. En missään välissä suunnitellut melkein kuukauden mittasta taukoa, mutta minkäs teet kun kalenteri on täynnä erinäkösiä amk-opiskelijan elämäntyyliin sopivia menoja ja elämän soundtrackiltä löytyy asiaankuuluvaa Gangnam Styleä, Tacataa ja Bangarangia. Lisäksi on paljon uusia, elämän onnelliseks tekeviä ihmisiä ja muuta jännää. Ja sillon kun on vähän vapaa-aikaa, nautiskelen tyytyväisenä peiton alla erinäkösistä tv-sarjoista ja fiilistelen elämän upeutta. Ja nyt koputan puuta.

Tänä viikonloppuna hyppäsin junaan Tamperetta kohti ja nyt oon kotosalla "nuolemassa haavoja" eli parantelemassa toista flunssaa kuukauden sisään ja valmistumassa vielä tuleviin hurjiin koitoksiin. Ja tuli tässä mieleen, että voisin ehkäpä ilmoittaa itseni ja blogin olevan hiljaisuudesta huolimatta hengissä. Kamera vaan on ollut yllättävän vähällä käytöllä, kun ei tuota järkkäriä viitsi roudata mukana noissa opiskelijabileissä ym. menoissa, joten ei ole yhtään mitään dokumentoitavaa. Joku hyvä digipokkarin hankinta on ollut mielessä, mutta en oo ehtinyt tutustua niihin vielä riittävästi.

Mutta ei tässä nyt oikein muita kuulumisia. Yritän kyllä palailla kunnollisten postausten kera niin pian kuin mahdollista, nimittäin bloggaaminen on mulle edelleen tärkeä harrastus siinä missä ompelu ja moni muu mitä en oo ehtinyt tekemään. Nyt kuitenkin hyvät alkavat syksyt kaikille, nautiskelkaa tekin! :)

Life's been busy but awesome at the same time! I hope to be able to blog about something proper soon but this is all I have to share for now. I wish awesomeness to you all! :D


2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Oon pian valmistumassa yhteisöpedagogiksi ja teen nyt opinnätetyötä bloggaamisesta. Ajattelin kysäistä, josko haluaisit vastata kyselyyni osoitteessa http://www.webropolsurveys.com/S/4C420EC4EB9E2D7D.par

  Muutkin bloggaajat saavat tietenkin käydä vastaamassa, ja tästä saa myös vinkata kaverille, koska olis hienoa saada paljon vastauksia.

  Kiitos kaunis :)

  -Sonja N.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan ehtiä ja muistaa vastata! :)

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)