Sivut

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Uusia tuttavuuksia kynsilakkarintamalla

Kotiin on muuttanut muutamia itelleni ihan uusia tuttavuuksia, vaikka yleisellä tasolla varmaan taas ihan tuttua kauraa kaikille muille... :D Ensimmäisenä kertoilisin pienistä alennuslöydöksistä, jotka pelastin Kicksistä. Kun tuo läheisin Elossa sijaitseva Kicks lopettaa, jos ei jo lopettanut. Kävin siellä loppuunmyynnissä keräämässä kädet täyteen kynsiroinaa ja enimmäkseen semmoista mitä en ikänäni ois ostanut normiin hintaan. Maksoin loppujen lopuks vajaat 20 euroa kynsilakoista, joiden yhteishinta olisi normaalisti heilunut siellä vajaassa 70 eurossa. Semmoinen miellyttävä 50 euron säästö. :D

I've bought some new nail polishes and I got them for super cheap. Many nail polishes are overpriced here in Finland. These seven polishes I bought would've normally cost me a little under 70 euros but I got them for 20 euros, thanks to a closing-down sale.

OPIn Jade Is The New Black sekä Suzi Says Feng Shui Hong Kong -kokoelmaa. En tarkkaan muista yksittäisten puteleiden alennettuja hintoja, mutta nämä oli siinä neljän ja viiden euron paikkeilla. 70 % alennuksesta oli siis kyse. En ruvennut mitään swatcheja kuvailemaan, koska hyviä löytyy Googlesta mielinmäärin.


Make Up Storelta Jenny sekä Judith. Näidenkin hinta on normaalisti siellä jossain 14 euron paikkeilla, joten en ole ikinä raaskinut edes kokeilla. Ensimmäiset Make Up Storen lakat siis tässä taloudessa ja tunnelmat on vähän sen mukaiset, etten näitä tule ikinä normaalihintaisena ostamaankaan, oli värivalikoima miten ihana hyvänsä. Vähäinenkin peittävyys vaati jo aika monta kerrosta ja tuo vihreäkin on todellisuudessa hailumpi kuin pullossa. Mutta noin neljän euron hintaisiksi lakoiksi kyllä kelpaavat. :D

Dependin lakkoja en oo ostanut aikoihin, mutta näitäkin kun oli jossain korissa eurolla per lakka, niin nappasin mukaani numeron 207 ja numeron 104 peräti kahteen kertaan.

Viimoisena jotain minkä ostoa olin jo pidemmän aikaa pohdiskellut. Saanko esitellä ensimmäiset Konadit ikinä. Tilasin nämä CesarsShopista kun siellä oli Konad-laatat helmikuussa alennettuna. Tilasin alkajaisina vaan tämän yhden laatan (M36) ja erioislakkoja valkoisena sekä vaaleansinisenä. Lisäksi top coat sekä tietysti se leimasin ja skrapa. :D Pitää kattoa jos saisin huomenna testailtua.

My new Konad things! And my first ones actually. I've been thinking about buying some Konad stuff for some time already and now I have the M36 plae. Let's see if I like this enough to get some more plates. :)

2 kommenttia:

  1. Hehee onnea ekoista Konadeista! ;) Jos jäät oikeen pahasti koukkuun, niin suosittelen tilaamaan Amazon.comista Bundle Monsterin laatat, 21 laattaa ja semmoset 20e menee... Postituskulujen kera. Ne on kyl nyt alennuksessa, mut en tiiä millon ne palautuu normihintasiksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :-D Juu noita Bundle Monstereitakin on tullut harkittua. Vaikkei ne olisikaan yhtä hyvälaatusia kun Konadit, niin kuvittelisin niiden kuitenkin riittävän hyvin mun käyttöön.

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)