Sivut

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

a package a day keeps the doctor away

Tekemistä on taas ollut enemmän kun aikaa. Koulussa meidän lukkarit on vähän sössitty ja niinpä mun täytyy tehdä tuotesuunnittelutehtävät ihan täysin kotona. Ei siinä mitään, tuotesuunnitteluhan on ihanaa, mutta siitäkin sais vielä mielusampaa, jos ei ois kymmentä vähemmän kivaa asiaa painamassa niskaan. Siitä nukkumistutkimuksestakin pitäis tehdä tutkimusraportti tiistaiks, mutta mikään asiapitonen kirjottaminen ei vieläkään oikein herätä innostusta. Mutta onneksi postimies piristi joka päivä tän viikon ajan tuomalla toinen toistaan kivempia paketteja :D En kaikkea viittinyt ympätä tähän yhteen postaukseen, moisella voisi olla vähän sekavat seuraukset. Joten alotellaan kaikella kynsiin liittyvällä sälällä.

Eräälle eBay-kaupustelijalle tekemäni tilauksen myötä oon taas viittä mahdottoman kaunista kynsilakkaa rikkaampi. Kaikille tuli kappalehinnaksi noin kuus euroa. Ja tähän sitten päälle yksi Emotionista nappaamani alennuslakka Goshilta. Vähän vaikeuksia päättää että mitä sitä kokeilisin seuraavana :--)


China Glazen Something Sweet, Four Leaf Clover sekä IDKColor Clubin Revvvolution ja Wild At Heart sekä Goshin Golden Dragon

Swatchasin nämä sekä parit vanhat swatchaamatta jääneet noille kiekoille. Yleensä en saa millään asteella hyviä lähikuvia kynsilakoista, mutta nyt tuli niin hyvät ja värit on niin lähellä oikeeta, että kehtaa jopa näyttää :D

Tässä siis ensimmäisenä tuo Gosh - Golden Dragon, joka on mielestäni tässä kuvassa lähempänä oikeeta, tuommonen jumalainen vihreä. Keskellä China Glaze - Four Leaf Clover, josta oli ihan mahoton saada justiinsa oikeenväristä kuvaa. Mutta säätelin värien kanssa vähän tietokoneella ja nyt se on mielestäni kohtuullisen lähellä. Googlestakin kun hain swatceja, niin ne oli kaikki liian sinisiä :D Ja sitten viimeinen on Models Own - Jade Stone.

E.l.f.in lakatkin pääsi tälle kiekolle ja tuli huomattua, että näiden peittävyys eroaa aika hyvin esimerkiks vieressä olevista Models Ownista sekä China Glazesta. Vasemmalla siis Elf - Mint Cream ja keskellä Elf - Lilac. Mutta on nämä sen verran halpoja ja loppujen lopuks ihanan värisiä, että ehkä tuon vähän heikomman laadun kestää :D Ja kolmantena tuo China Glaze - Something Sweet.

Ja parhaat tietysti viimesenä ♥ China Glaze - IDK on taas niitä lakkoja, joita voisin vaan ihastella ja ihastella ja ihastella. Ja ensimmäisistä Color Clubeistakin jäi näiden ansiosta hyvä mielikuva. Keskellä oleva Color Club - Revvvolution näyttää tosi hyvältä jo sisätiloissa, joten voin vaan kuvitella miten upeelta se näyttää sitten joskus kesällä auringonvalossa :D Ja samoin Color Club - Wild At Heart on ihan uskomattoman kaunis.

Näiden swatchausten loppuun vielä kuva siitä, miten Elfin lakat eroaa muista. Kuvassa siis yksi kerros joka lakkaa, vasemmalla Models Own, keskellä Elfit ja oikealla China Glaze. Taisin laittaa Elfejä neljä kerrosta, että sain nuo ylempänä olevat tulokset.

Kynsilakkojen lisäks on tullut muutakin, nimittäin hankin ensimmäiset fimoni. Tämmöinen 50 pötkön läjä riittää mulle varmasti alkuun, jos näistä edes innostun. Onni on että tähän 50 joukkoon ei sattunut mitään erityisen tyhmiä pötköjä :D


Kokeilin leikata hätäseen yhtä noista rumimmista hedelmistä mattopuukolla, mutta kahden siivun jälkeen totesin, että ei toimi. Onneksi äiti pelasti ja siltä löytyi tuommonen turkisveitsi, joka uppoo näihin kun kuuma veitsi sulaan voihin. Ja siitäkös innostuin silpomaan näitä vähän enemmänkin :D Osasta siivuista tuli vähän turhan paksuja, mutta kyllä ne siitä oheni, kun tekniikka parani :--) Lisäks postissa tuli tuommosia säilytysrasioita, joihin fimojen siivutkin pistin talteen.

Loppuu tahtoisin vielä mainostaa noita keskiviikkona sulkeutuvia kohteitani Huuto.netissä. Siellä on siis muun muassa Isadoran mattalakka sekä yksi Goshin lakka myynnissä. Joku kun huutaisi molemmat itselleen, niin saisi yksillä toimituskuluilla. Eli ikään kun 5,50 euron kappalehintaan saisi nuo uudenveroset lakat itelleen. Oon molempia kokeillut ainoostaan kerran. Ja jos pystyy noutamaan Tampereelta tai Ylöjärveltä, niin säästyy luonnollisesti toimituskuluilta.

I've got six new goregous nailpolishes. Three from China Glaze, two from Color Club and one from Gosh. I also received my first fimos ever. Can't wait to test these! :)

4 kommenttia:

 1. Mistä oot ostanu noi kiekot??

  VastaaPoista
 2. eBaystä nekin, mutta ostettu jo niin pitkän aikaa sitten, etten enää millään muista myyjää. Vaikka ei sillä väliä, kun hakee sieltä sanoilla "nail art display wheel", niin johan noita halvalla löytyy.

  VastaaPoista
 3. Noi hedelmäfimat (oliks ne niitä?) on nii söpöjä etten kehtais ees käyttää noita mihkää :D Pitäisin vaan itelläni koristeena!

  VastaaPoista
 4. Tarpeeks lähelle osu, eli hedelmäfimoja :D Onni on, että noita saa tosi halvalla lisää, niin kehtaa käyttääkin ;)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)