Sivut

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Muistan, että pienenä haaveilin raggarin urasta, noviisivaiheessa laardia niskaani sain kekkurasta

En saa millään tota yhtä videota synttäripostauksessa toimimaan. Korvaan sen mahdollisesti kuvilla sitten joskus :p Mutta muutama kuva jäi tosiaan napsimatta ja nyt kerron mitkä ja miksi:
rintintin ja rintintinin jalka Unohtui ja olis ollut muutenkin vähän turhan inside :D
kuva itsestäsi ilman meikkiä tai ottatukka jossain muualla kun ottalla En saanut otettua onnistunutta kuvaa kummastakaan :----)
kuva susta kun naurat suu auki En osaa nauraa suu auki käskemällä. Mulla pitäisi olla joku tilannevalokuvaaja mukana tämmöstä varten :D
kuva sun huoneesta Jos joskus saan tän mun huoneen siivottua, voisin tehdä postauksen missä esittelen koko kopperon ihan kunnolla.
kuva susta ystävies kanssa Ei ole mulla ystäväisiä. On niin korkeet vaatimukset moisten suhteen hehehe :---)


Nyt on vuorossa kuvia mun ostelemista asioista tästä jokusen viikon ajalta :D Jos ootte huomannut, niin en viitti aina päivittää heti, kun ostan jonkun yhden asian, joten teen sitten tämmösiä postauksia mihin kokoon kaiken mitä on tullut hankittua vähän pidemmällä aikavälillä.

Paljettiballerinat jotka kustansi vaan kymmenen euroo. Tykkään tosi paljon, mutta ärsyttää kyn jalat muistuttaa ihan räpylöitä kun käytän ballerinoja :D Nyt kun ilmat kylmenee näille ei varmaan löydy pahemmin muuta käyttöö kun että kouluun vois ottaa sisäkengiks.


Citymarketista aivan ihanat korkkarit. En voi uskoo miten mukavat nää on jalassa! Yleensä kaikki uudet kengät aiheuttaa mulle rakkoja samantien, mutta näiden kanssa moisista ei oo tietookaan.

Idalta huutamani laukku. Musta fiksunkokonen olkalaukku oli se laukku, joka multa oli jo pitkään puuttunut. Vaan ei enää ♥

Halensin alesta tilattu paitapuseromekkotunika-asia, joka makso muistaakseni jotain 15e. Mukavaa vaihtelua siihen, ettei mulla aina oo päällä joku printtipaita ja siihen joku pitkähihanen asia sekä alaosa lisäks. Kuva on jostain syystä vähän huono. En tiä säädinkö sen koneella näyttään tuommoselta vai mokasinko jo kuvaa ottaessani, mutta ei mahda mitään :D Tän lisäks tilasin Halensilta myös harmaat farkkulegginsit ja ihan perus harmaan t-paidan.


Paitapuseromekkotunika-asiasta saa aasinsillan siihen, mitä me koulussa ollaan alettu tekeen. Nimittäin paitapuseroita. Tehdään kaikki ensin joku ihan perusmalli ja seuraavan puseron saa suunnitella itse. Eli samoin kun tehtiin viimevuonna hameet. Mietin ensin ihan vakavissani jotain sellasta oikein isot pussihihat omaavaa rimpsupuseroo, kunnes lehtiskanneja selaillessani tulin järkiini.


Jollekin kuvien osottamalle löytyis varmaankin paljon enemmän käyttöä. Piirustuksen laatu on vähän heikko eikä asiaa todellakaan auta se, että iskä on varastanut mun skannerin. Vaan eipä se kuitenkaan pahemmin eroa ylemmän kuvan puserosta. Kankaasta en vielä osaa sanoa. Pitää päästä kaupoille näkeen mitä on tarjolla ennen kun päätän isommin. Väristäkään en tiedä oisko mustavalkonen hyvä vai joku muu. Mitään kauheen teräviä/selkeitä ruutuja en kuitenkaan välttämättä halua.

4 kommenttia:

 1. Oo, ostin kans noi citymarketin klopottimet ja on ihan mahdit! Noilla voi laukata pitempiäkii matkoja ilman et päkiät huutaa hoosiannaa. Ja helppo yhdistellä, menee housujen ja hameiden kanssa!

  VastaaPoista
 2. Ne on kieltämättä aika täydelliset :)

  VastaaPoista
 3. Noi citymarketista ostetut kengät näyttä niin kivoilta! Mitä mahtoi olla kengillä hintaa?

  Mä nimittäin ostin vagabondin samannäköiset joskus kesällä ja maksoin about 80e niistä, että oikeastaan kysymällä noiden hintaa haluan vain ärsyttää itseäni XD.

  VastaaPoista
 4. Ne taisi olla suunnilleen puolet halvemmat, eli jotain päälle 40e :D

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)