Sivut

sunnuntai 9. elokuuta 2009

school i miss you NOT !

Pitää kirjoittaa vielä yks postaus nyt kun oon yhä elossa tai edes täysjärkinen; huomenna alkaa koulu ja siitä voi seurata vaikka minkälaista mielenvikasuutta ::::)

Ensimmäisenä haluan esitellä teille mun uuden parhaan kaverin. Aivan mahtava rauhallinen otus. Ei valita turhia ja ehkäpä maailman paras kuuntelija :DSerkut oli matkoilla viime viikolla ja meidän perheen homma oli hoitaa niiden ryppysaurusta. Ja viikon aikana ymmärsin, ettei tämmönen sopivasti lihava lisko ookaan yhtään pöllömpi kaveri. Nimittäin sillon kun serkku tän hankki, olin vähän ihmeissäni, mutta on tää paljon mielenkiintosempi vaihtoehto jollekin karva-allergiselle, kun esim. muutama kala vedessä ihmettelemässä. Ainoo vaan että tätä madoilla ruokkiessa heräs kysymys: minkä takia eläinten ruoka haisee aina ihan järkyttävälle?


Perjantaina menin kaupungille ja nautin ihanasta nihkeestä ilmasta ja siitä että se kähärsi hiusten latvoja. Tiedossa oli Harry Potteria ♥, mutta kaveri pääsi tuleen kaupunkiin vasta ihan ennen elokuvan alkua, joten kulutin sen odotteluajan tosi hyödyllisesti kiertelemällä kauppoja ja ostelemalla koulujuttuja.

Pinkki/aniliininpunanen ja turkoosi kansio Tiimarista. Turkoosi kansio ei oo oikeesti ihan noin sininen, kuva taas vaan vääristelee värejä. Piti ensin ostaa pelkkä pinkki, mutta sitten ostin niitä välilehtiä kolmen kansion tarpeiks, koska oli tarjouksessa, joten turkoosikin pääsi mukaan :D Kyllä näille kuitenkin aina käyttöö löytyy. Tartteisin vielä uuden penaalin, mutta sellatteen ompelee äkkiä itekin. Enää tarvitaan jotain millä raiskata tuunata nämä!

Leffan jälkeen mulla alko olla jo niin tuskanen olo, että piti päästä kotiin. Käytiin kuitenkin SpiritStoren kautta, mikä koitu kohtalokkaaks mun lompakolle. Että hei kiitti vaan Sanna tästäkin pienestä :D<3______<3 <- Tuo on hyvin kuvaava! Jostain syystä tästä lähtee lieviä hoppariviboja mun päällä, mutta ei se mitään, rakkaus on sokeaa. Kattokaa nyt tota kaulussysteemiäkin! *drool* Makso 44e opiskelija-alennuksen jäljiltä. Oikeesti kuinka hienoo on, että vaatekauppa antaa opiskelija-alennusta? :D Niin hienoo, että en masentunut vaikka myyjällä tais olla vähän huono päivä.

Joko te ihanat taas vähän lisääntyneet lukijat pääsette nauttiin koulusta?

5 kommenttia:

 1. ihana tuo huppari kyllä :---) ite pitää raahautua kouluun vasta keskiviikkona <;

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä;D löysin mahtaisat rokkari-farkut veljelle, jihuu!!

  Ei lukijat ainaskaan keskenään lisäänny. Määrä vaan kasvaa:)

  koulu:-@

  VastaaPoista
 3. tiiia kiitti :D ei tässä koulun nyt jo alkamisessa muuten oliskaan mitään, jos ei tarvis kärsiä sairaalloisen kuumista luokista :<

  nnna oujee, nyt sun veli on varmaan tosi iloinen :) kummalle veljelle ne ees ostit? :D
  mitä sä meinaat? :o totta kai mun lukijat lisääntyy keskenään... ihme väitteitä...

  VastaaPoista
 4. mul alkaa koulu vast ens maanantaina :D onneks.... Ja kiva mäki haluun opiskelija alennuksia X)

  VastaaPoista
 5. no ei oo reilua :D opiskelijakortti kannattaa kyllä hankkia heti kun mahollista. jotkut kaverit ei oo vieläkään hankkinu, vaikka on opiskellu jo vuoden, ja ihmettelen syvästi. vaikkei ne alennuksetkaan oo aina niin isoja, mutta silti :D

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)