Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Joululahjatoiveet

The Grinch tuli eilen tv:stä ja oon sen katsomisen jälkeen ollut ihan huikeissa joulufiiliksissä. :D Meinasin jouluvalojakin alkaa ripustamaan, mutta en keksinyt niille mitään paikkaa, että ylettyisivät vielä pistorasiaankin. On tullut myös neulottua kynttilöiden valossa, syötyä pipareita, pähkäiltyä minkä joulukalenterin hankin sekä koottua listaa joululahjatoiveista. Yleensä oon laittanut nää toiveet tänne blogiin ihan muuten vaan, mutta tänä vuonna tästä on ihan oikeasti hyötyä, kun en asu enää saman katon alla "joulupukin" kanssa. :-)
Ikinä ei voi olla liikaa Muumi-astioita. Mymmelin äiti ja tän joulun sesonkimuki Talvimetsä on ihania, mutta tykkäisin vähintään yhtä paljon myös World Design Capital Helsinki 2012 -vuotta juhlivasta Hurraa-mukista. En vaan tiedä löytyykö viimeisintä perus kaupoista yhtä helposti kun muita Muumi-mukeja.
Kuvan pussilakanat bongasin Prisman verkkokaupasta. Toinen on Luhdan Punos ja siksakki kuvioinen on Housen. Oikeasti tykkäisin Luhdalta vielä tuota Punostakin enemmän tästä Pisarasta, mutta jostain syystä en huomannut sitä tuolla sivuilla tätä kollaasia vääntäessäni.
Bongailin Iittalan harmaita Kastehelmi-kulhoja Hobbyhallissa 4 kpl hintaan 39,90 €. Mun on vaikee alkaa keräileen mitään yhtä astiasarjaa, koska niitä on vaan niin monia upeita. Mutta ehkä se sopii mun tyyliin, että jos pitäisi kattaa joskus isommallekin porukalle, niin pöydästä löytyy kymmentä eri sarjaa, eikä kellään ole edes lautanen ja lasi samaa lajia. :D
The Sims 3 Supernatural-lisäosa löytyy sekin Prismasta hintaan 19,90 €. Meinasin ensin lykätä tän hankintaa, koska aattelin että se on joka paikassa yhä päälle 40 € ja lisäks Täyttä elämää -lisärikin on jo tulossa. Mutta ei se sitten olekaan kaikkialla niin kallis.
Kiharrin ja mahdollisesti juuri kollaasiin mukaan päässyt Remington Pearl -kiharrin olisi kätevä, koska en vaan oo oppinut sitä suoristusraudalla kihartamista.
Tangle Teezer -hiusharja on alkanut vihdoin houkuttelemaan myös mua. Hiuksia tuntuu katkeilevan niin pirusti, että mielelläni ottaisin tämmösen sinisen Tangle Teezer Salon Eliten omakseni.
Thomas Sabon Charm Club -rannekoruun ois kiva saada joku uusi killutin. Tuo jääkarhu olisi tosi suloinen ja sopisikin hyvin muistoksi tälle syksylle, kun muutin asumaan astetta lähemmäs kyseisiä otuksia. Sabon riipuksetkin on ihan mielettömän hienoja, mutta vähän turhan hintavia. Samoin kuin tuo ihan törkeän hieno rannekello. Se olisi justiinsa täydellinen kaiken muun paitsi hintansa puolesta. :D
Tykkään myös pehmoisista paketeista ja tämmöinen hihallinen yöpaita olisi enemmän kuin kiva. Yllätyin kun löysin näin kivan tapauksen Seppälän sivuilta, eikä siinä ole ainuttakaan outoa otusta tai muuta mautonta yksityiskohtaa missään. :D Muistuttaa jopa vähän Marimekkoa.
Apua piuhojen selvittelyyn hain lähinnä tyhjää tilaa täyttämään, kun ideat loppui kesken :D Löydän tämmöiset halvimmalla ebaystä ihan omakustanteisesti.
Ja jos pukilla jää ihan hirveästi varoja yli, niin lahjakortit esimerkiksi Suomalaiseen kirjakauppaan, Eurokankaaseen tai vaikka Sokokselle tulee aina tarpeeseen. :-D

Nyt palaan taas yhden varsin pirullisen koulutehtävän pariin päästäkseni siitä joskus eroon. Ja sitten kun pääsen siitä eroon, luvassa lisää joulufiilistelyä! :) Missäs vaiheessa vuotta teillä lukijoilla yleensä alkaa joulutunnelmat nousta pintaan? :D

This is my wishlist for Christmas. A bigger (or just better) kitchen would also be appreciated, but I guess that's something Santa can't help me with.