Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Helmikuun...

...ilahduttaja oli kohtelias nuorimies bussipysäkillä. Tuntuu oudolta puhua nuoresta miehestä kun henkilö oli varmasti mua vanhempi, mutta kun se oli nuori mies. Kuitenkin, tämä erittäin mukava ihminen päästi mut ensin bussiin huolimatta siitä, että bussi pysähtyi justiinsa hänen kohdalleen ja itse ihan vasta tulin siihen. Häkellyin sitten niin pahasti tämmöisestä kohteliaisuudesta, että en nolona huomannut edes kiittää. Mahottoman ihanaa silti huomata, että tätäkin lajia on vielä olemassa. Tämmöset pienet kohteliaat eleet on vaan niin kamalan kivoja!

...tarina menneestä ajasta: Olipa kerran aika, jolloin elokuvassakin sai laulaa you know that ain't no shit we'll be getting lots of tit sekä you know that I ain't bragging she's a real pussy wagon ja hieroa elmukelmua etumukseensa ilman, että ketään harmitti - päinvastoin! Sen jälkeen oli aika kun lapset söivät käpyjä, hiekkaa ja muuta kivaa mitä pihalta käsiinsä saivat ja hankkivat näin itselleen vastustuskyvyn. Nykyään sitä pikku Pirkkoa tai Petteriä suojellaan kaikelta tisseistä mikrobeihin ja silti sillä viiraa päässä tai jossain muualla!
(Siinä vaiheessa kun julkaisen nämä, olen mahdollisesti jo unohtunut mistä tämä kaikki on peräisin, joten en tiedä kannattaako esittää mitään kysymyksiä tästä. :D)

...parhaat väittelyt tarjosi Maria Jotunin novelli Untako lienee. Erityisen paljon keskustelua herättivät seuraavat kysymykset: kuka pani päähenkilön paksuksi ja milloin se tapahtui?!
(Tätä asiaa käydään läpi vähintäänkin valmistumiseen asti!)

...totuuksia meidän perheen musiikkimausta: Äiti menee Red Hot Chili Peppersin keikalle ja tytär menee Eppu Normaalin keikalle. Menikö nyt ihan oikein päin?

Tähän loppuun vielä viimeset helmikuun kuvahaasteen kuvat. En siis selvinnyt loppuun asti. Yksi pieni lipsahtaminen aiheutti sen, että kuvia jäi vaan enemmän ja enemmän ottamatta. :D


16. something new
Voitin tämmöisen iiiihanan kangaskassin (sekä nappikorvikset joita en saanut kuvaan niin kuin olisin halunnut) Pientä kivaa -blogin arvonnassa! ♥


17. time


18. drink


19. something you hate to do


20. handwriting


Mutta vaikka tämä menikin vähän mönkään, se ei estä yrittämästä uudelleen! Nimittäin löysin marraskuulle maaliskuulle samanlaisen hehahaa. :-) Tällä kertaa ei vaan sovi lipsua olleskaan.

tiistai 28. helmikuuta 2012

PENKKARIT! ♥

Oon kuumeessa ja päätä särkee tämmönen koneella istuminen, mutta nyt on pakko saaha nämä penkkarit pois alta! :D Eli tässä on aika muhkea kuvapläjäys luvassa. Mahdollisia kirotusvihreitä odotettavissa! :--)

Päivä alko ihan mielettömän hyvällä aamupalalla koululla klo. 7:30-8:30. Saatavilla oli muun muassa sympaattisia minicroissantteja ja ihanaa munakokkelia. Munakokkeli on hotelliaamiaisellakin aina se paras asia. :D

Aamupalan jälkeen kierrettiin hetki ympäri koulua, mutta luokat tuntu olevan jotenkin harvinaisen tyhjillään eikä oikein tullut häirköityä ketään. :(
Piti liittää itteni tähän kuvaan jälkeenpäin, kun meistä neljästä ei ollut mitään yhteiskuvaa. :D Mutta että tämmöinen porukka. Yritettiin keksiä tuolle palomiehelle vaikka mitä lilaa halinallea ja muuta asuksi, niin ois sointunut kivasti myös enkuks: four fat animals.

Sitten oli vuorossa abishow ja tuossa kuvassa lissää TAOn abeja. Meidän luokka koostui tosiaan eläimistä ja valtion virkamiehistänaisista. Muilla luokilla porukka tuntu pukeutuneen aika sekalaisesti kaikkeen maholliseen, paitsi automaatioasentajat joilla oli kaikilla V for Vendetta -maskit.

Jotkut halusi abit istumaan tuonne keskelle salia, koska meidän piti kuulemma näkyä. Mutta sitten oli neljä ernua, jotka näkymisen sijaan halusivat itse nähdä ja valokuvata. :-) Onpas porukka pukeutunut mustiin, synkkää!

Parturi-kampaajien esitys oli ekana. Ne oli järkänneet tämmösen kampauskilpailun, mihin pyysivät kolme opettajaa kilpaileen.
Taustalla näkyy joku reppana, joka jesarilla teipattiin tuonne istumaan ja välillä sitä käytiin heittelemässä karkeilla. Voi voi. :D


Turpareiden jälkeen oli meidän huki ja me pistettiin pystyyn piirustuskilpailu! Ensimmäisenä lavalle pyydettiin kaikkien lemppariopo, annettiin sille asusteita ja pyydettiin ottaan joku kiva asento. Sitten kutsuttiin neljä opettajaa ja kaks vapaaehtosta ja niiden kädet kiinnitettiin pareittain yhteen ja siinä piti sitten piirtää elävä malli. Tulokset oli aika huikeita. ;)
Piirustuskilpailun jälkeen meillä oli vielä ihan mahottoman hieno (kerrankin voin kehua kun en ite tehnyt ehehe :D) video meidän luokasta ja näistä neljästä vuodesta, mutta en oo saanut sitä vielä itelleni, joten se jääpi teiltä nyt näkemättä. :(

Ravintolakokeilla oli syömiskilpailu. Alkujaan oli vissiin kuus munkkirinkilää, jotka ois pitänyt syödä huuliaan nuolematta. Siitä otettiin sitten kuitenkin yhdet pois jokaselta, kun tuntu tekevän vähän tiukkaa. :D Ja palkintona kaikille mitäs muutakaan kuin lisää munkkirinkilöitä!

Automaatioasentajien showhun kuului nyrkkeilyä. Oli aika viihdyttävää, kuvasin siitä videonkin missä kuuluu mun rasittavaa nauruani koko ajan taustalla. :DD

Tietokonetekniikoilla oli ensin hieno "sisääntulo" sekä siihen päälle pieni video ja loppuun laulukilpailu, jonka nimeksi oli annettu "Tartu amismikkiin". Ne näytti videoita, joilla ite lauloivat karaokea ja siihen piti sitten lähteä mukaan laulaan heti kun tunnisti biisin. :D

Ja sitten lähdettiin rekka-ajelulle!!! Tää mustalle pohjalle tehty juliste on noiden tietokonetekniikkojen käsialaa. Kuvassa näyn myös minä oikein muikean iloisena. :-)

Tässä teille hyvä kuva Anun itelleen tekemästä iiihanasta Ihaa-haalarin hupusta!

Ja vielä kuva meidän luokan lopullisesta kyltistä. Juu ei oo ajankohtanen eikä yritä pelastaa Euroa tai estää ilmastonmuutosta, mutta ihan pirun hyvä silti. :D
Loppuun vielä muutamat omat lempparit, mitä muiden rekoista bongailin. Toi abikalypsi-juliste oli ihan hullun hieno! Eikä Paavo Pesusientä voita mikään tai kukaan.

Ja kai tässä kohtaa pitäisi mainita, että kaikki postauksen kuvat eivät ole mun ottamiani, vaan lainailin näitä myös kavereilta.

It's about time I show these pictures to you. :D We celebrated Penkkarit almost two weeks ago (16th of February) and it was so much fun! I wore a purple bunny kigurumi I've made myself.

torstai 23. helmikuuta 2012

makes you happy inside your closet blue heart phone


11. makes you happy


12. inside your closet


13. blue


14. heart


15. phone

Penkkareistakin ois tässä joskus vielä jotain luvassa! Ite räpsin kuvia aika vähän vaikka kamera kaulassa heiluinkin ainakin koko aamun ja vähän ylikin, mutta saan huomenna lisää vielä yheltä kaverilta, niin sitten voisin yrittää kasata niitä jonkinmoisen postauksen muotoon. :--)

maanantai 20. helmikuuta 2012

dinner, button, sun, front door, self portrait


6. dinner


7. button


8. sun


9. front door


10. self portrait

Tämä viimeinen kuva omasta pärstästä havainnollistaa sitä autaan tuskallista mielentilaa, joka vallitsi 10. päivä sen tekstitaidon jälkeen. Kaiken huippu oli, että Jotunin novellissa sen nainen tuli muka raskaaksi Juhanille ja siksi meni naimisiin Kolehmaisen kanssa. ???!!!!!!!! Kyllä yleensä jos suomalaisessa kirjallisuudessa tai elokuvissa tapahtuu jossain välissä seksiä eli tullaan raskaaksi, niin se kuvaillaan harvinaisen yksityiskohtaisesti niin ettei mitään jää epäselväksi. Jotuni ei ilmeisesti ollut sisäistänyt tätä.

tiistai 14. helmikuuta 2012

photo a day challenge


Törmäsin tämmöiseen valokuvaushaasteeseen ja huvin vuoksi halusin sitä sitten yrittää. Tähän mennessä muutama päivä on jäänyt jo välistä, koska eilisen enkun kuuntelun jälkeen kotiin päästyäni nukuin melkein koko päivän aina puoli neljään saakka ja sitten pitikin olla menossa taas iltalukiolle. Johan on rankkaa! :D Aattelin postata näitä kuvia tämmösissä viis kuvaa sisältävissä läjissä, koska en jaksa olla täällä joka päivä spämmäämässä saati sitten että muistaisin ottaa näitä kuvia joka päivä. :D Mutta yritys on kova joka tapauksessa. Nauttikaahan ensimmäisestä viisikosta, olisi voinut alkaa paremmillakin otoksilla. :-P


1. your view today


2. words


3. hands


4. a stranger


5. 10 am

lauantai 11. helmikuuta 2012

Huulipunaa paidalla Linnunradan laidalla

Tänään se sitten alkoi taas se päätön ja tällä kertaa onneksi viimonen ylioppilaskirjotusrupeama! Olin aika mahottoman uupunut kello kolmen jälkeen, jännästi imee kaikki mehut tommonen sirkustelu. Kolme tekstitaidon vastausta kävin sutasemassa ja ei kyllä pelitä mun ajattelu sitten ollenkaan tommosessa tilanteessa. Etenkin viimesen vastauksen kohdalla saattoi huomata, että aivotoiminta alkoi hiipua. Mun ajatus kulkee niin rauhallisesti, että tarvisin päivän per vastaus ja mahdollisuuden käydä vaikka ulkona välillä. Näin jälkiviisaana olisin tehnyt nelosen sijaan kakkosen ja muutenkin jättänyt ehkä jotain kirjottamatta ja toisaalta kirjottanut jotain enemmän. Onni ettei oikeessa elämässä joudu tämmösiin tilanteisiin. Ja jos menee heikosti, niin eipähän tarvitse mainita tästäkään surkeiden sattumusten sarjasta yhtään kenellekään sitten tulevaisuudessa.

Ilosempiin asioihin! Äiti osti mulle Tokmannista kivan t-paidan, maksoi jotain kuusi euroa tai sinne päin. Eikös ole kiva? :-) Mieli tekisi avartaa vähän tota pääntietä, tämmönen kuristava malli ei mun mielestä sovi mulle. Väri kuitenkin on ihan täydellinen!
Kokeilin myös punasta huulipunaa taas ihan kotioloissa. Näyttää oudolta, mutta onhan tossa kuvassa kaikki ottiksesta lähtien ihan päin puuta. :D Rajauksetkin pakenee aina tuolta ulkonurkista, mun silmissä on jotain vialla. Ne erittää jotain kemikaalia, mikä huuhtoo vedenkestävätkin meikit mennessään. Enkä tajua minkä takia toi vasemmalla oleva lärvi (peilikuva) on niin oudon näkönen mun silmään, koska se on kuitenkin se lärvi minkä nään aina peilistä.


Mom bought me a new t-shirt and I love the color of it so much! I also tested how do I look with red lipstick. I have tried red lipstick many times before but sometimes I have to remind myself how odd it looks on me. And I'm sorry if there are grammar mistakes (more than usual), my brains have turned into porridge.

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

VAPISKA

Voevoe, on ollu nyt taas vähän surkea bloggaaja, enkä voi edes syyttää koulua. Paitsi sen vähän että jos sitä ei olisi ollut tänään, oisin päivittänyt eilen illalla yöllä. Oon vaan pelannut Simssiä ja kattonut Game of Thronesia (♥!).

Oltiin eilen koululla maalailemassa penkkarijulisteita!!! 8) En ollut vuosi sitten wanhoista puolikskaan näin innoissani. Ihmisellä on tilaisuus pukeutua hienoon mekkoon ja saada kaikki naamavärkin ja hiusten koristukset ihan viimesen päälle ja leikkiä jonkinmoista prinsessaa koko päivä. Sitten on tilaisuus rellestää pupuhaalarissa koko päivä. Pupuhaalari vie 6-0! Niin ja onhan se ihan kivaa että valmistuminenkin on näin mahottoman lähellä jo. :--)

Meidän julisteen visuaalinen toteutus ei ole ihan sitä parhaista parhainta A-luokkaa (itsehän hahmottelin suurimman osan kirjaimista päin persettä), mutta ainakin se mahottoman hyvä sanoma käy siitä ilmi! Lisäks samaan aiheeseen viitaten on varmasti useempikin juliste, mutta me ei kuitenkaan olla ihan mitä tahansa lukiolaisia, joten... :-) Tässä teille vähän tekemisen meininkiä!


Ton viimesen kuvan julisteesta piti tulla yhen toisen luokan juliste, mutta se meni roskiin ja ne alotti sitten uuden ihan eri idealla. Oisin halunnu nähä mimmonen tästä ois tullut! :D

Lopullista julistetta voi saapua ihmetteleen Hämeenkadulle 16. päivä, hehehee! Ommeinaa hiano.
En tiiä millä maltan oottaa tän viikon. Etenkin kun huominen on varmaan ihan pirun hidas koska perjantaina odottaa dundunDUNNNNN tekstitaito! Ja maanantaina enkun kuuntelu! Iik! Ja vielä yksi koska huutomerkkejä ei voi olla liikaa yhdessä postauksessa!

We were doing these banners for a school thing yesterday. My school vocabulary in English is really really poor and there are lots of Finnish (school and other) traditions that I don't know how to translate. But I found a little somthing from Wikipedia (Abitur in Finland). :D I will be taking my final exams during these next two months and before summer I will graduate. AND I also found something about penkkarit! That's the reason we were making these banners. See the pic of the lorries during penkkarit, that's where the banner will be. :)