Sivut

lauantai 26. helmikuuta 2011

Wanhojen päivä part 2

Sain siis kavereilta lisää kuvia wanhoista ja nyt on tansseistakin ihan kelpoista materiaalia, missä puvuista saa selvää liikkeestä huolimatta. Eli nyt hiukan vielä lissöö kuvamateriaalia tuosta prinsessoitten päivästä. Lisäksi voisin kertoa mitkä tanssit me tanssittin. Eli ensimmäisenä askellettiin sisään Poloneesin tahdissa. Sitten oli vuorossa avaustanssi, Pompadour, Pas d Éspagne, Cicapo, Salty Dog Rag, Tango, De Kolom, freestyle, Wienervalssi ja sitten vaan valssausta.

Tästä kuvasta löytyy Tampereen ammattiopiston Santalahdentien toimipisteen wanhat. Meidän lisänä siellä tanssi vielä muiltakin toimipisteiltä ihmisiä.

More pictures of the Oldests' day! Here's a group picture of The Old of our school.

Ja tässä onpi kaikki meidän luokan ihmiset, jotka tanssi ja joilla oli ite tehty puku. Miinus tuo pikselikasvoinen herra eturivissä. :D Kerron tässä aluksi kaikkien nimet niin selkeyttää tätä kohta seuraavaa selostusta ehkä hieman. Seisomassa vasemmalta alkaen siis Elina, Sanna, Anu, minä ja Tuuli. Istumassa Miisa ja Sanni.

Olin ite ehtinyt ostaa tota ihan samaa tummansinistä taftia mitä Tuulilla on, mutta mikä onni että loppujen lopuks löyty sitten ruutukangasta. :D Tuulilla on oikeessa sivussa vedostuksia, mutta ne ei harmillisesti nyt oikein näy missään näistä kuvista. Elinalla oli pukunsa selkäpuolella vielä rusettikin, mutta sekään ei näköjään oo pahemmin esillä missään kuvassa. Miisan puvussa on selkäpuolella kiva napitussysteemi tossa pitsissä, mutta se käykin ilmi tuolta myöhemmin.

These are my classmates (minus the boy with pixelated face) and we're all wearing self made dresses!

Sain pistää näitä kuvia esille sillä ehdolla, että ihmiset näyttää ihmisiltä. Tuulilla oli silmät puoliks kiinni, joten en ollut varma täyttikö tää kuva kriteerejä, siksi pikselöinti. :D Tässä kuitenkin näkyy Miisan puvun kaksvärisyys edes jollain lailla, joten siksi halusin pistää tänkin esille. Miisan puku oli siis silkkiä, mikä näytti jossain valossa osittain punertavalta.
Pieni sivuhuomio: En ymmärrä mikä mun naamassa on vikana. Hymyilen ja suupielet kääntyy alaspäin. Wut? :D



Jos saa kehua ittiään, niin tässä näkyy miten hyvin sain kohdistettua nuo ruudut huolimatta siitä miten pitkät saumat oli kyseessä. Lisäksi tästä voi bongata myös tuon Miisan puvun söpön napitus tsydeemin.

Can you spot the cute button detail thing on my friend's dress? :)

Ja tämä on sitä freestailia. Tanssittiin vähän tipitiitä ja keskellä riviä näyttääpi olleen pikkusen tiivis tunnelma. :D Tässä näkyy aika hyvin toi tyttöjen pukujen värikirjo. Vaaleansinisiä oli peräti neljä mutta vaaleanpunasia vain yksi. Samoin ruudullisia ;)

This was our own freestyle dance. I thought this picture shows the colors of the dresses nicely.

Jatkot olikin sitten Senssillä ja itse viihdyin yhä ruutumekossa. Toivon olevani kykeneväinen pitämään tämän lupauksen: ensimmäinen ja viimoinen kerta kun Senssillä käyn. Traumatisoiva reissu traumatisoivaan paikkaan muistutti mitä vikaa on humalaisissa amikshissha. :---) Muutenkin on ihan naurettavaa miten kovin hienostuneelta näytän tässä kuvassa. Todenmukaisempaa olisi jos istuisin huppari ja farkut päällä leveästi kalja kädessä ja röyhtäisisin kenties. :DD

And the afterparty! I look amusingly fancy in this pic. It would be more truthful if I wore jeans and a hoodie, sat spinelessly with a beer in my hand. :DD

Olikos teillä monellakin tanssit? En oo kun ihan muutamassa seuraamassani blogissa törmännyt kuviin wanhojen päivästä.

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Wanhojen päivä

Kyllä! Se päivä mulla oli perjantaina, ja kyseiseen päivään valmistautuminen piti hyvin kiireessä koko tämän viikon ja oikeastaan kaikki edeltävätkin. Tällä viikolla en yhtenäkään päivänä tainnut olla kotona ennen kello seitsemää. Maanantaina ompelin muistaakseni pukua jonnekin sinne seitsemän paikkeille. Tiistaina oli harjotuskampaus ja sielläkin taisi mennä kello neljästä kello seitsemään. Keskiviikkona ompelin myös vähintään seitsemään saakka. Torstaina oli kenraali ja kävi ilmi että puku oli hiukan turhan pitkä. Korjailin helmaa ja lyhentelin sitä koululla vartin yli seitsemään. Ja seuraavana päivänä oltiinkin jo koulun vanhimpia ja kauneimpia! :D

Pitää kattella jos saan vielä kavereilta yhtään parempia kuvia, niin pistän muustakin kun omasta puvusta ja kampauksesta. Mutta nyt siis ainoastaan niistä. Alotetaan muutamalla kuvalla, mitkä anto ideoita tätä prinsessapukua varten.




Näistä kaikista neljästä oon siis repinyt irti jotain osasia ja istuttanut ne tohon omaan tanssipukuuni. Ylimmässä on tuo äärettömän muhkea hamonen, seuraavassa tuo poimutettu sauma keskeltä edestä halkion alkuun, kolmantena ihana puku jonka materiaali muistuttaa erehdyttävästi villakangasta jos ei peräti ole sitä ja viimoisena ihan täydellinen ruutukangas ja esiin pilkistävä alushame ja kaikki ♥ Ja sitten kuva jonka askartelin koneella hätäisesti, tämä on se ihan ensimmäinen suunnitelma.

Ihan ongelmittahan en tämmöistä unelmaa kuitenkaan saanut toteutettua. Ensimmäisenä ja isoimpana ongelmana oli kankaan löytäminen. Paljonko maailmasta löytyy juhlavia ruutukankaita? Tuskin kovin paljon. Kun kankaita haettiin ennen joululomaa, tuli vastaan vain flanellisia, joustavia tai muita epäkelpoisia ruutukankaita. Pettyneenä ostin sitten turvallista tummansinistä ryppytaftia. Joululomalla kun haettiin kaverille penkkaripukuun kangasta, löytyi sieltä kankaiden seasta mustavalkoista ruutukangasta. Sitähän oli pakko ostaa ja onneksi kelpasi opettajallekin. Nyt jäi ryppytafti odottamaan pääsyä joksikin muuksi juhlamekoksi. :D

Toinen pienen pieni ongelma oli tuon poikkisauman saaminen nättiin kohtaan ja pääntien saaminen nätin malliseksi. Lopulta menin sieltä mistä aita oli ikään kuin matalin ja vedin pääntien suoraksi ja pistin poikittaissauman lähtemään toisen tissin päältä sen sijaan että se olisi mennyt ihan keskeltä. Hullun kaavoitusruljanssin ja muutamien nuppineulojen aiheuttamien veristen naarmujen sekä yhden verisen varpaan jälkeen tässä on lopputulos:

Peilikuva koulun sovarista ei oikein näytä koko pukua kunnolla, mutta eipä niitä tullut otettua oikein muitakaan. Toivoa sopii, että se ammattikuvaajan ottama muotokuva näyttää puvun vähän paremmin. :D Kaiken väännön jälkeen tässä kelpasi kuitenkin tanssia ja olla ihailtavana koko päivä :--D Mulla olisi ollut tän kanssa vielä semmoinen iso ja ihana musta organzahuivi, mutta se olis ollut tanssiessa hullun epäkäytännöllinen, joten päätin olla välittämättä kaikista korsetin aiheuttamista selän tursuiluista ja tanssahdella pukuuni tyytyväisenä. Oikeanpuoleinen kuva on kahvitilaisuudesta, jonne kiskasin mustan neuleboleron lämmikkeeks. Sekään päällä en siis tanssinut. Mitään koruja en alkanut ihmetteleen ja korviksetkin oli samat kun aina.

Kotona illalla ennen jatkoja koitin saaha kampauksestakin jotain kuvaa. Takaa se oli vain semmonen kiharapilvi. Edestä näkee että hiukset on ensin tupeerattu alta pieneks tyynyksi ja siihen päälle tuikittiin niitä kiharoita pinneillä. Simppeli mutta nätti vielä näin latistuneenakin. :DD Viimoseksi pistän vielä kuvan siitä, miltä hiukset näytti tuon sekamelskan setvimisen jäljiltä VS. miltä ne näyttää normaalisti ja miltä muutenkin näytän normaalisti. Muhkea kiharapilvi vastaan jokaiseen ilmansuuntaan häröttävä hamppupehko. Kiharat on muuten jostain syystä pysynyt hiuksissa vielä tähän sunnuntaihin mennessä. Saisivat pikkuhiljaa alkaa hävitä.

Mutta lisää kuvia tosiaan mahdollisesti sitten jos saan niitä kavereilta. Olisi kiva näyttää vähän muidenkin pukuja (naamat sensuroituna tietysti), koska luokkakavereillakin oli niin hienoja. :D

Vanhojen päivä, The Senior Ball or The Oldests' Day, I celebrated it on Friday and it was amazing ♥ I made my dress with my own hands and I'm really proud of it. The first four pictures inspired me quite a lot and the drawing is the first idea I had. Surprisingly I had problems finding a suitable fabric. They don't make much festive checkered fabrics you know. :--D But finally I found one suitable enough and managed to finish my dress (after going trough some more minor problems lol). Hopefully I'll get some better pictures of it but that's probably the best I have for now.

My hairdo was pretty simple, but I really liked it. The last picture shows how my hair looked like after removing all the pins. And how my hair looks like normally. :D Slight difference there.

lauantai 12. helmikuuta 2011

Less school makes me more happy

Hehhehee. Tervehdys rakkaat lukijat! Vaikka tässä vähän on kieltämättä harmittanut, etten oo päässyt vielä tässä kuussa kertaakaan tänne blogiin mitään rustaamaan, on meininki silti erittäin let's go. En voinut vastustaa, anteeksi! Nautin eilen sen perjantaipullon, jonka unohdin viikko sitten ostaa sen kunniaksi, että jakso vaihtui. Meillä on tässä jaksossa pelkkiä ammattiaineita, ja olen ihan suunnattoman iloinen siitä. En vieläkään ihan joka ilta käsitä sitä, että mun ei tarvitse stressata mistään lukemisista ja läksyistä ynnä muusta. Alitajuntaan on jäänyt se pahainen kiireen tunne niin pahasti, että koko ajan mietin, pitäiskö sitä olla tekemässä jotain muuta, kuin piirtelemässä tai lukemassa Aku Ankan taskukirjoja. Ainoa varsinainen ressin aihe lienee terveystiedon kirjottaminen 25. maaliskuuta, mutta siihenhän on vielä aikaa. Vai mitä? :D

Nyt kun käytiin tämmöiset pikaiset kuulumiset, voisin näyttää teille ne loput paketit, mitä posti sillä yhdellä viikolla tammikuun puolella mulle toi.



Kaksi kaulakorua eBaystä. Yleensä käytän vaan hopeenvärisiä koruja jos niitäkään, mutta kun päähän iski ajatus, että tarvitsen kellokaulakorun. Eikä näitä löytynyt hienoja hopeenvärisiä. Tilasin kuitenkin nämä kaksi sillä varauksella, että jos tuo väri oikeasti on mulle sopimaton, niin ainahan voin yrittää myyä eteenpäin. Onni ettei siihen tarvinnut lähtee, koska nämähän on ihanat! ^^

Yksi paketti tuli Asokselta. Veli ja serkkupoika tilasi taas jollain parilla sadalla vaatteita ja kenkiä. Ite tyydyin kuluttamaan vajaat pari kymppiä alla oleviin Jelly Belly -huulirasvoihin, sekä semmosiin alennuksessa olleisiin tummiin farkkushortseihin. Jälkimmäisenä mainituista ei kuvaa, koska ne on niin perus etten jaksanut kuvata :D

Lykkäsin tuohon mukaan myös parit kynsilakat, jotka ostin eurolla Tokmannista. Vaaleanpunanen ja harmaa Evelineltä. Mua inhottaa, kun läheinen Tokmanni on järjettömän sekanen etenkin kosmetiikkapuolelta. Sieltä ei ensinnäkään löydä mitään ja jos löytää, niin se on jonkun tavaravuoren alla tai huipulla niin ettei siihen uskalla koskea pelätessään kyseisen vuoren sortuvan.

Koitan palailla nyt tän jälkeen taas hitusen nopeemmin. Voisin kertoa teille pitkästä aikaa vähän koulujuttuja, nimittäin tuotesuunnittelusta. Me aletaan tehdä siellä yhtä juttua, mistä oon törkeän innoissani! Ja lisäks voisin joskus hamassa tulevaisuudessa löytää aikaa, että saisin tehtyä loppuun sen postaussarjan tohon kouluun liittyen. Sain kaks osaa julkastua ja se jäi sitten vähän kesken. :D

Niin ja kuukauden parhaat ajattelin lopettaa, koska ei ne ole ihan niin hienoja kun alkujaan ajattelin. Enkä ikinä huomaa kuunvaihteen saapumista. :D

I bought two super pretty necklaces from eBay some time ago. Now I managed to take pictures and post them here since I'm less busy with school. All the free time I have makes me so happy! :)

I also got the Jelly Belly Trio Lip Balm Set from Asos sale and some Eveline's nail polishes from Tokmanni. The lip balms smell really really sweet.