Sivut

tiistai 30. marraskuuta 2010

Marraskuun parhaat

Lokakuun parhaat jäikin välistä kiitos harvinaisen kiireisen lokakuun. En ehtinyt edes huomata missä vaiheessa siirryttiin marraskuun puolelle. Voisin taas hämmästellä tätä ajan kulua vaikka kokonaisen postauksen verran. Oon käynyt tota kolmoistutkintoo nyt noin kaks ja puoli vuotta ja se on mennyt ihan järjettömän nopeesti. Toisin kuin yläaste meni. Se kolme vuotta tuntu epätodellisen pitkältä ajalta. Toisaalta kun miettii että vielä viis ja puoli vuotta sitten olin ala-asteella. Pitäiskö sitä alkaa huolestua miten tää aika juoksee eteenpäin ja mä juoksen paikallani? :D Ei tässä kyllä oikein muu auta vielä pariin vuoteen kun oon jumissa tuolla koulussa. Lukio. Herp derp.

Marraskuun...

...oivaltavin oivallus:
Dude, what if like atoms are solar systems and planets are like electrons and universes are like complex molecules, and we have like a zillion universes in our fingernails man.


...kiukunpuuskat aiheutti:
Ihan liian vähäinen vapaa-aika ja väsymys. Oon ollut melkein koko ajan äkänen :D En oo saanut tehdä mitä haluaisin, kun ei oo ollut aikaa. Oon koittanut nukkua tarpeeks ja siltikään ei väsymys katoa mihkään. Tarvisin 12 tunnin yöunet, etten torkahtelis pitkin päivää. Mutta se taas edellyttäis sitä, että meen nukkuun melkein heti kun pääsen koulusta. Puoli kuudelta.

...naurut tarjosi:
Don't you hate it when you buy a bag of air and there are potato chips in it?


...hyvä puoli:
Näytöt meni hyvin ja työssäoppiminenkin sitten loppujen lopuks erittäin mukavasti mukavien ihmisten seurassa. Asteikolla yhestä kolmeen sain muistaakseni joka kokonaisuuesta kolmosen. Ainoa vaan että nykyään tylli aiheuttaa mulle sätkyn jos nään sitä kerralla metriä suuremman määrän :---)

...oudoin uniin liittyvä juttu:
Oon huomannut, että oon ruvennut unissa toteemaan unessa oleville ihmisille, että tämä on unta tai jotain muuta siihen suuntaan. Oon tehnyt tän jo aika monessa unessa ja aina kaikki yrittää väittää että pöh tämä mitään unta ole.

...ärsyttävin luonteenpiirteeni:
Hajamielisyys. Oon unohdellut normaaliakin enemmän asioita, jos mahdollista. Muun muassa työssäoppimisen arviointipaperi jäi työpaikalle. Lisäks oon ihan sekasin kuukausista.

...ylivoimaisesti sulosimmat elukat:






...ylivoimaisesti kauneimmat ihmiset:



Pakko saaha kesätöitä haluan tatuoinnin!



...random:


Aijai, oon nyt niin innoissani joulusta, etten oo tainnut vuosiin olla! Mistä lie johtuu moinen, mutta ihanaa joulukuuta kaikille! :-)

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Who are you?

Oon tässä nyt jonkin aikaa hämmästellyt, kummastellut ja ihastellut, kun teitä lukijoita on sikissyt ihan yhtäkkiä oikein urakalla lisää. Tai ainakin mun mittapuulla urakalla :D Ja olettaen, ettei samat ihmiset seuraa tätä blogia monen eri paikan kautta, niin teitä ihanaisia on jo reilut sata yksilöä. Ikään kuin sen kunniaksi aattelin, että haluaisin tietää teistä vähän enemmän. Parissa blogissa oon nähnyt tämmöistä saman tyyppistä ja haluan nyt itsekin kysyä teiltä lukijoilta, että keitä te olette. Minkä ikäsiä ootte, mitä harrastatte, opiskeletteko jotain vai käyttekö töissä, onko lemmikkejä, kenties kirjoitat itekin blogia, ihan mitä hyvänsä? Kommenttisivu on nyt kokonaan teidän, kertokaa sinne itsestänne ja omaa blogiakin saa nyt oikein luvan kanssa mainostaa ja kehua. En oo nimittäin vähään aikaan löytänyt mitään mahdottoman kivoja uusia blogeja vakoiltavaksi ;)

lauantai 13. marraskuuta 2010

Is the size right, darling?

Heipä hei rakkahat, voisin tämmöisen turhan pitkäksi venähtäneen vahinkotauon jälkeen koittaa palailla taas tänne blogin pariin :-) Lontoossa vierailu ei ikävä kyllä venähtänyt ihan näin pitkäksi, mutta heti sieltä palattuani sairastuin flunssaan noin viikoksi ja kaikki sen jälkimainingit kestikin sitten kaksi kertaa niin pitkään. Kurkkukivut ja yskä ja päänsärky ja mitähän kaikkea siihen liittyi. Ja työssäoppimista tosiaan on jatkunut ja jatkuu vielä melkein ihan marraskuun lopulle. Ei siis ole välttämättä tässäkään kuussa tulossa paljoakaan kirjotuksia. Viikonloputkin yritän viettää enimmäkseen käsityön lukiodiplomin parissa. Siitäkin haluaisin kirjoittaa jotain, kun olisi aikaa. Mutta kaikki te jotka ootte jo hyvinkin pitkän aikaa lukeneet tätä mun blogia, niin taidatte olla jo tottunut tämmöseen että joskus tulee kirjotus kerran viikossa ja joskus kerran kuussa? ;DD

Lontoo oli yllätys yllätys vaan niin hieno että ei siitä sen enempää. Aikaa vaan oli ihan liian vähän. Viihtyisin siellä varmaan vielä paremmin, jos ei olisi koko ajan kiire kaupasta toiseen. Madame Tussaudskin yritettiin kahlata melko äkkiä läpi ja ite meinasin alkaa purra päitä poikki kun siellä oli niin pirusti ihmisiä ja aina joku tiellä kun yritti ottaa kuvaa jostain. Siksipä säästin itseäni sen verran, etten ite mennyt kenenkään, en edes Deppin tai Sherlock Holmesin kainaloon, kun mielenrauha kärsi ihan tarpeeksi kun koitti kuvata äitiä niiden joidenkin kanssa :D

Pistän pari turistikuvaa, koska ne rakennukset on vaan niin järjettömän hienoja ja yksityiskohtasia, ettei mitään rajaa. Oisin voinut zoomailla sieltä niitä pieniä patsaita ja muita vaikka koko päivän. Ne ruusuikkunat ja kaikki <3_______<3






Ja sitten ostoksia. Paitsi että taidan olla ihan helvetin nirso vaatteiden suhteen nykyään, kun en löytänyt kun kaks paitaa. Farkkuja en viitsinyt edes alkaa sovittamaan, koska Suomessakin siihen menee aina niin pahasti hermot :D Toisaalta löysin kyllä aivan loistavan täydellisen pipon, jota en muistanu kuvata. Mutta se on aika perus, semmoinen paksuhko, beige (beessi, hiekan värinen, nude mikä ihme se nykyään on?) ja löysä tupsupipo. Kenkiä ois löytynyt sitten senkin edestä, mutta niitäkään ei oisi mahtunut mukaan enää yhtään paria enempää. Ja Camdenista ois varmaan löytynyt aika paljon mitä vaan, mutta äiti oli hiukan säikky sen paikan suhteen, joten ei pengottu ihan niin kauttaaltaan kun olisin halunnut. Seuraavalla kerralla siis enemmän aikaa, isommat laukut ja joku meidän naisihmisten turvaksi :--)

Jäi se I ♥ London paita ostamatta, mutta sen sijaan tämmösen David and Goliathin I ♥ Pirates -hupparin löysin. Niin ihana ja lämmin ja mukava ja pehmoinen.



Ja tällainen Punkyfishin teeppari löyty alennuksella. Oliko peräti jotain alle 10 £. Yleensä en oikein innostu, jos paidassa lukee merkki kauheen isolla, mutta tästä tykkään niin paljon, että ei edes strassein koristeltu kookas Punkyfish tuossa pöllön alla häiritse :D



Tässä toiset ostamani kengät. Aaaaivan ihanat. Tosin vähän huonoon ajankohtaan ostettu, aloin nimittäin jo odotella hiukan kevättä näiden ansiosta. Eihän se nyt sovi.



Ja tämmöiset komiat DC:n popot. Noi yksityiskohat tuossa sivussa on tosi yksinkertaset mutta niin hienot. Ja rakastuin ihan täysin siihen myyjään, joka nää mulle kauppasi. Kävi moneen kertaan kysymässä että onko kaikki hyvin, istuuko kenkä, juu kokeilehan kävellä hetki ja kutsui vieläpä oikein darlingiksi. Muutenkin rakastuin niihin ihmisiin siellä ehkäpä kaikista eniten, miksei Suomessa ole asiakaspalvelijat näin ihania? Helvetti bussikuskikaan jaksanut eilen tervehtiä takasin. Ihme kärttyjä :D

Tadaa! Mahtava reppu piti saaha takaamaan katu-uskottavuus. En tajua minkä takia oon innostunut näistä kahdesta possusta niin, että meinasin ruveta hyppiin tasajalkaa kun tämän bongasin semmosesta pienestä liikkeestä missä oli miljoonasti laukkuja ja reppuja.

Viimesimpänä iltana napattiin hiluilla tämmöinen hotellin läheltä semmosesta liikkeestä, missä oli paljon muutakin turisteille tarkotettua. Hyvä muki kaakaon ja kermavaahdon nautiskeluun. ♥

Ne oli sitten siinä! Nyt oon ehtinyt ostella jo Suomenkin puolelta juttuja, muun muassa uudet farkut. Niitä pitäisi esitellä sitten kun seuraavan kerran on aikaa. Ei oo kivaa pitää tämmösiä taukoja kun kertyy kaikkea, mistä haluisi kirjottaa. Muutakin kuin jotain vaateostoksia pelkästään :D

PS. Loppuun muistui vielä mieleen hauska juttu Heathrow lentokentältä. Sinne saavuttaessa ensimmäiselle naiselle kun näytettiin äiten kanssa passeja, niin hän kysy ensin mun ikää ja sen jälkeen kysy äitiltä "Is she yours?" ja katteli vähän epäilevänä vuorotellen passeja ja meitä. Vastattiin myöntävästi ja nainen siinä ihmetteli vielä hetken, mutta päästi meidät sitten eteen päin. Itsehän olen siis ihan niin vaaleaihoinen kun voi olla ja hiuksetkin blondit. Äitillä taas on todella tumma iho muhun verrattuna ja hiukset tummat punertavanruskeet. Sinänsä ymmärrän naisen epäilykset, mutta kyllä se silti nauratti :D