Sivut

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Owls and muffins ♥

En tiedä kuvittelenko vaan, vai onko niin, että aina kun kirjotan postauksen multa häviää lukija, mutta kun olen postaamatta, niitä tulee lisää. Ettekö tykkää mun kirjotuksista vai häh? ;D Oli miten oli, ette vieläkään saa huonepostausta, koska mun piti tyhjentää noita kaappeja aika urakalla ja valikoida taas tavaroistani että mitä sitä säilyttää ja mitä pistää kiertoon tai heittää pois. Täällä on vieläkin aika paljon tavaroita lattialla, mutta eiköhän tää tästä. Lisäksi pitäis tehdä postaus kesäkuun parhaista, mutten yhtään tiedä mitä siihen sisältäisi, kun tähän kuuhun ei oo liittynyt mitään erityisen erityistä. Tai ainakaan ei tuu mieleen mitään. Mutta jos tätä nyt ääneen viitsii edes sanoa, niin tämä viikko ainakin on alkanut kivasti. Postisetä muisti mua niin eilen kun tänäänkin ♥

Etsystä tilaamani koruhommelit siis saapui viimein tänään. Yksi iso (n. 9cm) ja ihana pöllö, josta tein kaulakorun. Oon jostain jo aikasemman koruinnostuksen vallassa ostanut semmosta mustaa nahkanauhaa, johon laitoin tuon killumaan. Sitten viisi kasettia (2cm x 1,3cm), joista kahdesta tein korvikset käyttäen noita koukkuja mitkä myös tilasin (ja niitä tuli vissiin 100kpl). Rrrrakastan uusia korujani! ♥ Mietin vaan mitä noilla kolmella kasetilla vielä tekisin ja aattelin, että jos joku tahtoisi itselleen kasettikorvikset, niin voisin laittaa parin Huuto.nettiin tai tänne huudettavaks/myyntiin muutamalla eurolla.



Ja eilen tuli Maistuvat muffinit -niminen kirja, jonka kuvat on liian houkuttelevia! Pitäisi äkkiä hoitaa tämä huoneen tyhjennys, siivous, kuvaus ja esittely pois alta, että pääsisin leipoon noita oikean alanurkan mokka-cappuccinomuffineja ♥ Ja noi kaikki hedelmämuffinit, nam!

torstai 24. kesäkuuta 2010

classy, neon melon and towel boy toy

Voi että kun osaan taas arvostaa tätä ihanaa omaa tietokonettani. Mun huoneessa pistettiin kalusteet uusiks ja meni muutama päivä niin, että kävin lukemassa sähköpostit, blogit ja pelaamassa tietysti vähän Pet Societyä perheen yhteisellä koneella. Joka on ihan syntisen hidas. Sillon joskus vanhoina "hyvinä" aikoina, kun kaikki käytti samaa konetta, veli aina haukku mut, jos latasin sinne jotain pskaa, koska se hidasti sitä kuulema niin. Mutta en tiedä kuinka pieleen nyt menee, jos sanon, että tämä kone (joka myös on täytetty pskalla) on tän talouden nopein. Sama koulussa kun kaikki nurisee jos ompelukoneet ei toimi. Jos yhtä luokkahuonetta käyttää suunnilleen aina kaks jos ei kolmekin luokkaa (ei tietenkään samanaikaisesti), niin onko se nyt ihme, että koneissa on vähän pölyä ja muuta häikkää, kun kukaan ei huolehdi niistä raukoista. Nii'i!

Okei nyt poikkesin vähän raiteilta. Vaikka se nyt on multa ihan normaalia, mutta. Piti tulla laittamaan parit kuvat mun kynsistä. Oon yrittänyt niistäkin huolehtia. Ne on melko vahvat, mutta liuskottuu ja lohkeilee, joten oon öljynnyt ja öljynnyt ja öljynnyt niitä tässä nyt melkein koko kesäkuun.

Kokeilin tämmösiä raitakynsiä jo aikaa sitten, mutta oon näköjään unohtanut pistää kuvan. Ihan hauskat vaikka olikin suttuset. Rakastan tota Lumenen Natural Coden harmaata.

Siitäkin on jo aikaa kun ostin tän, mutta unohtelu on mukavaa. Tää on juuri näitä surullisenkuuluisia Seppälän lakkoja, pysy kynsissä melkein yhden päivän, kunnes alkoi rapisemaan palasina pois. Ja piti laittaa miljoona kerrosta, että peitti tuonkaan vertaa. Valkonen lakka alla olis toki saattanut auttaa, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla. Ja anteeks näin huono kuva. En tajua mikä riivaaja mun kamerassa taas on. Kamerassa ne kuvat näyttää vielä hyvältä, mutta kun saan ne siirrettyä tietokoneelle niin badabim badabum! Saisiko olla vähän sumeutta ja pimeyttä kera rakeiden! Lisäks väri on oikeasti vähän limehkö, ei ihan puhdas keltanen.

Tämä on China Glazen Towel Boy Toy, niitä Poolside-lakkoja. And I'm lovin' it! ♥ Tosin se on liian tavallinen sininen tässä kuvassa. Yritin vähän säätää värejäkin, mutta lakka halusi olla ja pysyä sinisenä. Käykää Kicksissä katsomassa minkä värinen se oikeasti on :D Kävin tällä viikolla ostamassa tämän kaveriksi myös sen keltasen Yellow Polka Dot Bikinin, mutta sitä en oo vielä ehtinyt kokeilla.

Here you go! Nyt odottelen, että mun kameran akut latautuu, ja pääsen kuvaamaan tätä huonettani uusine huonekaluineni ;)

tiistai 15. kesäkuuta 2010

mschic meikkejä

Huomasin, että tuo edellinen postaus oli näemmä 100. tässä blogissa. Eihän sillä oo mitään vaikutusta mihinkään, mutta aattelin jos se nyt on mainitsemisen arvonen asia ja saan samalla hoidettua tämän aloituksen jotenkin.

Joskus aikoja sitten MSCHICin asiakkaaksi rekisteröityessä sai sähköpostiin sen tarjouksen, että tilauksesta saa 30e alennusta. Minäpä rekisteröidyin sillon ja sain tän kuun alulla tilauksen viimein tehtyä, kun sieltä sai kaiken päälle tilata sen viikon ilman toimituskuluja. Niinpä maksoin näistä yllä olevista meikeistä huimat 5e. Tuo Face canvas olisi tavallisesti kustantanut 20e, saa nähdä onnistuuko se luomaan naamalle semmoisen "kanvaasin", että olisin joskus valmis maksamaan tuon normaalin hinnan. Huulipuna olisi kustantanut 15e. Halusin tuommosen punasen päästäkseni kokeilemaan sopisko se mulle ollenkaan. Ja sitten tuo luomiväri oli joku kaupanpäällinen, jonka sai kun tilasi yli 20 eurolla. Vaikka olin laittanut ostoskoriin jonkun tummanruskealle näyttävän värin, jonka nimi oli Graphite, sain tummanharmaan, jonka pohjassa lukee Night. Mutta eiköhän tämäkin käyttöön pääse.

Iso mustavalkoinen huivi (joka ei ole viskoosia vaan polyesteriä, edistyksellistä!) H&M:ltä. Yritin kuvata sitä ensin jotenkin hienosti, mutta sitten totesin että fuck it ja heitin sen tuohon vaatekaappien ovien väliin roikkumaan. Ainakin näätte millasta kuviota siinä on :D Hintaa oli 7,95e.

Sitten loppuun on pakko hypettää, kun hankin itelleni vihdoin PayPalin! Tilasin heti Etsystä pöllöriipuksen ja jotain pientä, että saan itelleni korviksia :) Hyvä että sain jätettyä siihen, voisin oikeesti tuhlata koko omaisuuteni siellä.

perjantai 4. kesäkuuta 2010

The very embodiment of pure awesome !

Tähänhän ei varsinaisesti tarvittaisikaan muita selittelyjä enää tuon otsikon lisäksi, enkä välttämättä edes haluaisi selittää, koska oon lukenut tässä viime aikoina paria semmosta blogia, joiden kirjottajilla on ihan käsittämätön sanavarasto ja kyky vieläpä käyttää niitä sanoja ja mulle tulee vaan sellanen tunne, etten enää ikinä kirjota mitään. Mutta! Mä oon himoinnut putkikassia niin pitkään, etten muistakaan. Ei vaan oo tullut vastaan mitään sydäntä sykähdyttävän hienoja yksilöitä, joten moisen hankkiminen on saanut odottaa näinkin pitkään. Ylöjärven omassa Kauppakeskus Elossa on semmoinen pienehkö laukkuliike, missä yks päivä ohimennen totesin olevan Conversen laukkuja. Palasin sinne vähän myöhemmin tarkempaa tutustumista ajatellen ja siellä tämä pinkki putkilo könötti niiden kaikkien muiden laukkujen joukossa. Koko tosin mietitytti, koska tämä on sen verran huge, ettei ihan koululaukuksi pääse :D En kuitenkaan antanut sen häiritä,kun hintaakin oli vaan noin 45e, jos suunnilleen oikein muistan. Niin juu ja tuli tässä mieleen sekin, kun jo viime vuonna pohdiskelin, kuinka keväisin satun jotenkin mystisesti ostamaan aina jonkun loistokkaan värisen vaatteen/asusteen. Nyt taidetaan tosin olla jo enemmän kesän puolella, mutta eipä tuo mitään.

Sitten vielä Doe Deeren arvonnasta voittamani kaulakoru. En osannut kuvata sitä yhtään niin edustavasti kuin tekijänsä Lauren, mutta saatte selvää sentään noista täydellisistä väreistä! ♥ Sääli vaan, että ketju on turhan lyhyt mun makuuni. Pitänee testata näyttäisikö tavallinen mutta pidempi metallinen ketju kuinka tylsältä.