Sivut

lauantai 21. marraskuuta 2009

Aikaan kuiseen alakerran väki karkaa alituiseen, käytävältä turinaa yläkerrasta kuuluu murinaa

En edes viitti sanoa mikä tässä taas on mätännyt, kun päivitän näin mahdottoman useesti :--)

Nämä Spirit Storesta about 15 eurolla ostamani kengät on nyt siinä kunnossa, että ne vois melkein lykätä ruumishuoneelle. Tuli huomattua, että ei tuommoset kumiset pohjat ihan vakavissaan oo tehty Suomen talveen. Ne on halkeillut vähän sieltä ja täältä, että ei oo ihme jos jalat saatta vähän kastua. Mutta hei, hyvä syy hankki uudet tilalle! :)

Näistä Tapaksen kengistä löytyy aika paljon samaa, kun noista Spiritin. Molemmat on valkoset, taitettava varsi ja sitten toi solmujuttu tuolla takana ja tuommonen kurttunen varsi :D Hinnassa vaan oli ihan semmonen lievä ero, mutta sopii toivoa, että niin olis kestävyydessäkin. Nyt en tosin muista paljonko näillä Tapaksilla oli hintaa, kun äiti ne makso.

Kenkiä haettaessa käytiin toki vähän muuallakin, kun vaan kenkäliikkeissä. Äiti halus käydä Emotionissa haistelemassa jotain Bruno Bananin tuoksua ja mä nappasin sieltä ohimennen ihan pari asiaa mukaani.


Ostin sieltä Goshin Bright Passion -kynsilakan ja sitten Goshin nuden huulipunan ja sain kaupanpäällisenä ripsarin. Myyjä siinä kassalla sujautti sinne muovipusiin vaan nopeeta jotain ja sano, että laittaa mukaan näyteripsarin. Odotin, että se oli vaan joku sellanen miniatyyri, millä värität ripset kerran tai pari, mutta kotona hiukan yllätyin, kun kassista löyty ihan oikeenkokonen ripsari :D Goshin juttujen lisäks ostin sieltä yhden toisenkin jutun, mitä totta puhuen oikeesti menin sieltä alkujaan hakeenkin: Mavalan Barrier aluslakka. Se Nailtek II ei auta noihin mun peukalonkynsien vammoihin ollenkaan, joten aattelin kokeilla, jotain muuta.

Lisäks käytiin KappAhlissa, josta löyty paljon ihana koruja. Pakotin itteni kuitenkin tyytymään vaan tähän yhteen. Hintaa oli 12,95e, mutta alennuskupongin kanssa vaan noin 9e :) Ja koska kuva on taiteellisesti heilahtanut, niin selvennetään: siinä on kultasenvärisiä metallisia ketjuja, musta metalliketju ja helmiä ja tuollanen musta nauha menee yhen kultasenvärisen metalliketjun sisällä :-D Rakastan ♥

Loppuun vielä ikkupikkunen kurkistus mun huoneeseeni. Oon asunut täällä remontin jälkeen jo niin pitkän aikaa, että lattia ja pöydät on jo mukavan kotoisassa sotkussa, joten vaatii taas pientä tavaroiden paikalle laittamista, ennen kun pääsette näkemään mitään suurempaa. Mutta näkeehän tästä nyt tuon ihanaakin ihanemman tapetin, joka sieltä Bauhausista onneks lopulta löytyi :)


PS. Tilasin vähän juttuja CDON.comista tässä joskus, kun siellä oli toimituskuluton viikko, ja kaks kolmasosaa mun tilauksesta saapui jo, eli Musen The Resistance ja Eppu Normaalin Hatullinen paskaa / Soolot. Lopun loppuun siis molemmilta levyiltä jotain pientä ihanaa :D


Olisin laittanut Yö osastolla, mutta sitä ei ollut YouTubessa :(
Mutta onhan tääkin mahtava, kun Mikko laulaa ^^

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Mestariduunarin paitapusero

Voi huh huh. En kyllä ymmärrä niitä, jotka pystyy bloggaan joka päivä tai edes joka toinen :D Ite oon nytkin koko ajan niin väsynyt, ettei ollenkaan todellista, vaikka kouluakin on vaan neljänä päivänä viikosta. Aamusin tekis mieli kiskasta vaan verkkarit jalkaan ja jäädä kotiin ihmetteleen. Hiusten laittamisesta, meikkaamisesta ja pukeutumisesta ei oo tullut nyt pariin viikkoon yhtään mitään. Jostain syystä ei vaan innosta :< Että kadehdin taas ihmisiä joilla riittää intoa ja aikaa ja taitoa pukeutumiseen ja laittautumiseen muutenkin :D

Mutta no. Tänään mentiin koulusta käymään tuolla Werstaalla tekstiiliteollisuusmuseossa. Muu porukka kävi siellä kerran jo viime vuonna, mutta ite en päässyt. Nyt siellä oli semmonen Mestariduunari-työpaja, missä tehtiin eräänlaisia neulegraffiteja.

Kolmannessa pylväässä ylimpänä on hieno graffiti, joka tehtiin kaverin kanssa. Huvitti pikkasen, kun ne automaattisesti tuntu olettavan siellä, että me kaikki osattiin virkata tai neuloo. Itellä oli kumminkin vähän ongelmia muistaa kuinka se kääntyminen ja uuden kerroksen alottaminen menikään ja kun kukaan ei oikein osannut auttaa niin improvisoin, joka vei kumminkin niin kauan aikaa etten ehtinyt virkata enempää, kun mitä tossa alareunassa nyt on :DD Lankoina käytettiin jotain luonnonväreillä värjättyjä ja niiden lisäks siihen piti pistää viä jotain noita Finlaysonin kankaita lisänä.



Koulussa kuvasin mun tekemää paitapuseroharjotusta, koska siinä kumminkin menee taas hetki, ennen kun noita saadaan kotiin. Yllätin itteni, kun onnistuin näinkin hyvin :D Toi istuu tosi nätisti ja pääsee varmasti käyttöön, vaikka alkuun en oikein innostunut tosta mallista.

Ja tässä vähän todistetta siitä miten inhottavasti mun hiukset ja naama on käyttäytyny nyt jonkun aikaa. Pää täynnä tuommosta outoa hamppua mikä ei pysy selvänä viittäkään minuuttia, lärvi punottaa ja rohtuneet huulet loistaa kirkkaanpunasina. Tääkään kuva ei oo läheskään niin paha kun todellisuus :D En tiedä pitäskö mennä huomenna nuoleskeleen noita koulun ovenkahvoja, jos vaikka sais sen possunuhan ja syyn jäädä kotiin märiseen :-D