Sivut

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

I needed money cause I had none I fought the law and the law won

Mun vanhan ala-asteen pihassa oli tänään peräkonttikirppis ja kävin siellä tienaamassa itelleni rahat Musen uuden levyn ostamista varten :-) Vasemmalla näkyy millasissa vaatteissa siellä kyyhötin ainoona erona että hiukset oli leteillä ja laukkua ei ollut mukana (ja kenkiä en osaa vielä piirtää joten älkää välittäkö). Joissakin blogeissahan on näkynyt näitä piirrettyjä päivän asuja ja mäkin innostuin. Mietin että voisin vastasuudessakin, jos päivän asuja esittelen, niin näyttää ne näin piirtämällä. Pääsen siitä ongelmasta etten osaa tönöttää kameran edessä ja lisäks voisin jopa kehittyä tässä touhussa johonkin suuntaan :D

Aika paljon tavaraa jäi vielä käsiin, vaikka tällä kertaa en mielestäni ees ylihinnotellut tavaroita :DD Ainoo kalliimpi asia oli mopokypärä, josta pyysin 50e, koska ei tullut ajeltua mopolla varmaan edes hyvä jos kymmentäkään matkaa sillon kun mulla se oli, joten kypärä on ihan uudenverosessa kunnossa. Pitänee laittaa se Huuto.nettiin joskus, jos siitä vaikka vihdosta viimein pääsis eroon.

Siellä we♥it:ssa oli aika paljon kaikkia ihania kuvia erilaisista cupcakeista (niistä pieni osa löytyy tosta edellisestä postauksesta). Niihin ihastuneena halusin kaupasta kaunistus tähtiä, heräteostosten aatelia ♥ Jos ei muuta niin niitä on oikein mukava ihastella tossa purkissa :>

Tällanen onnettomuus sattu mulle jo pidemmän aikaa sitten. Tän seurauksena piti luopua ja leikata kaikki kynnet yhtä lyhyiks ja nyt sormet näyttää taas todella epäkivoilta.

Tän kuvan tarkotus on esitellä paria Henkkamaukkaostosta. Tilasin itelleni sieltä yhen pussilakanasetin, mutta kuinka ollakaan selailin vähän muitakin kun sisustusjuttuja. Ostoskoriin pääty aivan ihana sormus. Koko vähän huolestutti, koska usein noinkin massiiviset sormukset on näyttänyt mulla hölmöltä, mutta tää olikin vielä ihanampi kun odotin. Sitten tilasin myös mustan circlescarfin, joka on ihanien villasukkien ohella toinen syy oottaa kylmempiä kelejä.

Huomenna kouluun pelkästään filosofian kokeen takia, argh. Mutta se on ruotsin kokeen kanssa onneks jo viimesimpiä kokeita mitä meillä nyt enää on (kai?). Ei tarvi olla enää viikonloppusin aivan pasmat sekasin kun pitäis lukee mutta jotenkin päätyy tekeen jotain ihan muuta ja sitten ei tuu lähettyä kokeeseen kauheen hyvillä eväillä. Mutta nyt alan valmistautua nukkumista varten, jos vaikka olisin sitten virkeenä aamulla lähdössä kokeeseen, joten moi moi :D

maanantai 21. syyskuuta 2009

You won't be the first and you know you won't be the last

Saamattomat ihmiset ärsyttää kovasti ja nyt kuulun itsekin tähän joukkoon. Mä ihan tosissani luulin, että mulla alkais olla enemmän aihetta ja mielenkiintoo kirjotella nyt koulun alettua, mutta voi että olinpas väärässä. Mua vaan väsyttää koko ajan, lukioaineet (paitsi enkku) ei kiinnosta ja toivon mukaan vaan väliaikasesti into tätä blogia kohtaan on muutenkin vähän hävinnyt. En tiedä pitäiskö poistaa kaikki vanha kura ja alkaa kokonaan alusta vai koittaa pikku hiljaa "liukua" parempaa kohti (tiedä sitten mitä se olisi).


Törmäsin jonkun blogin kautta eilen sellaseen sivuun kun we♥it. Sieltä löytyy aivan järjettömän paljon ihania inspiroivia kuvia. Tallensin niitä eilen koneelle aika runsain määrin ja tahdon osan jakaa tässä myös teidän kanssa.





























sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Muistan, että pienenä haaveilin raggarin urasta, noviisivaiheessa laardia niskaani sain kekkurasta

En saa millään tota yhtä videota synttäripostauksessa toimimaan. Korvaan sen mahdollisesti kuvilla sitten joskus :p Mutta muutama kuva jäi tosiaan napsimatta ja nyt kerron mitkä ja miksi:
rintintin ja rintintinin jalka Unohtui ja olis ollut muutenkin vähän turhan inside :D
kuva itsestäsi ilman meikkiä tai ottatukka jossain muualla kun ottalla En saanut otettua onnistunutta kuvaa kummastakaan :----)
kuva susta kun naurat suu auki En osaa nauraa suu auki käskemällä. Mulla pitäisi olla joku tilannevalokuvaaja mukana tämmöstä varten :D
kuva sun huoneesta Jos joskus saan tän mun huoneen siivottua, voisin tehdä postauksen missä esittelen koko kopperon ihan kunnolla.
kuva susta ystävies kanssa Ei ole mulla ystäväisiä. On niin korkeet vaatimukset moisten suhteen hehehe :---)


Nyt on vuorossa kuvia mun ostelemista asioista tästä jokusen viikon ajalta :D Jos ootte huomannut, niin en viitti aina päivittää heti, kun ostan jonkun yhden asian, joten teen sitten tämmösiä postauksia mihin kokoon kaiken mitä on tullut hankittua vähän pidemmällä aikavälillä.

Paljettiballerinat jotka kustansi vaan kymmenen euroo. Tykkään tosi paljon, mutta ärsyttää kyn jalat muistuttaa ihan räpylöitä kun käytän ballerinoja :D Nyt kun ilmat kylmenee näille ei varmaan löydy pahemmin muuta käyttöö kun että kouluun vois ottaa sisäkengiks.


Citymarketista aivan ihanat korkkarit. En voi uskoo miten mukavat nää on jalassa! Yleensä kaikki uudet kengät aiheuttaa mulle rakkoja samantien, mutta näiden kanssa moisista ei oo tietookaan.

Idalta huutamani laukku. Musta fiksunkokonen olkalaukku oli se laukku, joka multa oli jo pitkään puuttunut. Vaan ei enää ♥

Halensin alesta tilattu paitapuseromekkotunika-asia, joka makso muistaakseni jotain 15e. Mukavaa vaihtelua siihen, ettei mulla aina oo päällä joku printtipaita ja siihen joku pitkähihanen asia sekä alaosa lisäks. Kuva on jostain syystä vähän huono. En tiä säädinkö sen koneella näyttään tuommoselta vai mokasinko jo kuvaa ottaessani, mutta ei mahda mitään :D Tän lisäks tilasin Halensilta myös harmaat farkkulegginsit ja ihan perus harmaan t-paidan.


Paitapuseromekkotunika-asiasta saa aasinsillan siihen, mitä me koulussa ollaan alettu tekeen. Nimittäin paitapuseroita. Tehdään kaikki ensin joku ihan perusmalli ja seuraavan puseron saa suunnitella itse. Eli samoin kun tehtiin viimevuonna hameet. Mietin ensin ihan vakavissani jotain sellasta oikein isot pussihihat omaavaa rimpsupuseroo, kunnes lehtiskanneja selaillessani tulin järkiini.


Jollekin kuvien osottamalle löytyis varmaankin paljon enemmän käyttöä. Piirustuksen laatu on vähän heikko eikä asiaa todellakaan auta se, että iskä on varastanut mun skannerin. Vaan eipä se kuitenkaan pahemmin eroa ylemmän kuvan puserosta. Kankaasta en vielä osaa sanoa. Pitää päästä kaupoille näkeen mitä on tarjolla ennen kun päätän isommin. Väristäkään en tiedä oisko mustavalkonen hyvä vai joku muu. Mitään kauheen teräviä/selkeitä ruutuja en kuitenkaan välttämättä halua.

tiistai 1. syyskuuta 2009

Happy birthday Glittertrash Machine!

Glittertrash Machine on nyt siis kokonaisen vuoden ikäinen! :-) Jollain tapaa taikauskosena vois hyvin luulla, että ei tekisi hyvää syntyä samalla päivämäärällä kun toinen maailmansota alkoi, mutta pystyssä ollaan yhä. Ensimmäisen vuoden aikana sain siis kirjotettua jopa 62 tekstiä, mutta silti kävijälaskuri näyttää päälle 15000 ja lukijoitakin löytyy mun mittapuulla paljon ♥ Eipä tässä kai sitten muuta kun kuvat ruudulle, eihän tässä postauksen valmistelussa kovinkaan kauan vierähtänytkään ja pikku hiljaa vois tehdä hyvää mennä nukkuunkin :D

kuva susta ykkösluokalla
Voi että :D Huomenna on luokkakuva ja saa nähdä, että meinaako tää opiskelijakorttiakin koristava pullapää pitää paikkansa parhaana musta otettuna luokkakuvana. Samanlainen pyöree lattanaama oon yhä :---)

kuva susta nukkuessas
Käskin äitiä ottaan kuvan kun rasittunut koululainen nukkuu päikkärinsä, joiden tarve on tosin ihan hitusen vähentynyt sen jälkeen kun aloin lenkkeileen. Tai sitten vaan kuvittelen.

kuva, jossa hyppäät
... en käsitä :'D Mistä ihmeestä mun housuihin tuli raitoja? :o Muutenkin koko kuva on mysteeri.

kuva varpaistasi
Jostain syystä kippuraiselle näyttävät rakoista tykkäävät varpaani, joista yhden kynttä ei ole huollettu kovinkaan huolella :-)

kuva lempiasukokonaisuudesta ja kuva lempivaatteestas
Mulla nyt ei sinänsä oo mitään lempiasukokonaisuutta, mutta heitin niskaan vähän lempivaatteita, joten olkoot se tässä. Mahdankohan olla tietämättäni raskaana? Masu ainakin näyttää vähän siltä haha :D

kuva koulukirjoistasi

Tässä on nyt lähinnä tällä hetkellä käytössä olevia ja viime vuodelta fysiikka, yhteiskunta- ja työelämätieto, psykologia ja äikän kirjat. Ammattiaineiden kirjat puuttuu (3kpl) ja lisäks vanhat enkun ja ruotsin työkirjat.

kuva sun ruotsin kirjan sivun 20 viidennestä lauseesta
Tässä kaikki kirjotus Gallerin 20. sivulta. Jee.

kuva lempikirjastasi
Harry Potter! Tässä on kaikki jotka näistä omistan. Ensimmäinen ja viimenen puuttuvat siis. Hienosti kerätty sarja.

kuva kaikista meikeistäsi
Okei, jätin kaikki nysät kynät ja kuivuneet meikit tästä pois (enkä tajua minkä takia ne edes on vielä tallessa), mutta muuten tässä onkin sitten kaikki :D Vähyyttä selitän itellenikin sillä, että aloin meikkaamaan tosiaan vasta yläasteella, ja silloinkin käytin aluksi pelkästään meikkivoidetta ja eyelineriä. Myöhemmin tuli puuteri ja ihan ilman ripsaria menin vielä jonkun aikaa amiksessakin.

kuva kynsilakoistasi
Puolustaudun heti alkuun sen verran, että neljä kynsilakkaa oikeessa ylänurkassa on äitin vanhoja, jotka kinusin siltä joskus ala-asteella kun vielä jyrsin kynsiäni mutta kovasti teki silti mieli lakata. Äiti lupasi ne mulle kun saan ton kynsien valkosen osuuden kasvatettua kahteen milliin :-D

kuva jääkaapin ovesta
Linssissä oli taas joku mukava rähmä ton yhden lehtileikkeen kohdalla. Mutta arvatkaa hei mitä sarjista mun vanhemmat lukee lehdestä? :-)

kuvat sun koko päivän ruuista


Aamupala ja iltapala, välipala ja päiväruoka. Satuinpas kuvaan sellasena päivänä että tosi kuivanolosta ruokaa :D Vaikka noi leivät on tosi hyviä! Ruisleipää, margariinia, kinkku, kurkkusalaattia, juustoo ja mirkoon! Eikä toi mustamakkarakaan näyttänyt enää niin kuivalta kun lisäsin puolukkahillon.

kuva hammasharjastasi
Pesen yleensä sähköhammasharjalla (kuten kuvasta ehkä juuri ja juuri huomaa), mutta normi harjakin on jos vaikka lähtee reissuun. Ja reissussa hakkaan suuni aina rakoille kun en osaa harjata tavallisella harjalla ihan niin rauhallisesti :D

kuva suihkusta
Meidän pimeätä suihkua oli tosi vaikea kuvata, mutta tässä osa siitä.

kuva kasveistasi huoneessasi
Kuva kasveista jotka joskus olivat huoneessani, kunnes joku pelasti ne sieltä pimeydestä ja pölystä ja hiuslakasta ja ties mistä.

kuva tietokoneestasi
Tän kuvan perusteella voi lähteä arvaileen kuinka siistissä järjestyksessä mä pidän pöytäni.

kuva rahapussista
Tämän komean paksun lompsan esittelinkin täällä jo kun sen ostin. Still loving it ♥

kuva pullosta
Pulloja löytyy lisää ikkunan välistä.

kuva saksista
Mun kaikki kotona olevat sakset on taas hukassa näiden tavaravuorten alla :D

kuva lapasistasi
En löytänyt mun toisia ohuempia lapasia, mitä käytän enemmän, joten nämä vaikeesti kuvattavat sai kelvat. Nää on hyvät sellaselle pakkaselle ettei ne toiset enää millään halua lämmittää sormia.

kuva jostain keltaisesta
Oli vaikee löytää mitään kivaa keltasta, kunnes jääkaapin ovea katsoessa välähti. Kyllähän siinä on vähän keltasta :D

kuva jostain joka alkaa k:lla
K niin kuin kokoelma/keräily. Nää on mun mummun vanhoja nukkeja, joita se on saanut/kerännyt ympäri maailmaa. Se säilytti näitä sellasessa isossa vitriinissä, mutta meillä nää on ängetty tollaseen surullisen pieneen lasioviseen kaappiin, jonne ei edes mahtunut kaikki. Tykkään eniten noista alimman kuvan tanssijattarista, koska äidillä on jokunen vastaava enkä pienenä saanut ikinä leikkiä niillä :D

kuva jostain mistä tuut iloseks
Musiikki auttaa aina kaikkiin huoliin ja murheisiin ja kuljettaa pois tästä karusta kylmästä maailmasta ♥ ;D Ainoo vaan että kun näitä kattelin niin tuolta löytyy aika paljon kaikkee mitä en ymmärrä. Muun muassa Iron Maiden? öh...miksi? :D

kuva jostain, mitä rakastat
Puppe <3____<3 Puppe on mulle se otus, jota ilman ei voinut pienenä missään nimessä nukkua! Muistan kun lähin kerran mummun kanssa mökille ja puolessa matkassa tajusin että Puppe oli jäänyt kyydistä. Mummu kysy jos voisin nukkua semmosen possupehmon kanssa, mutta ei onnistunut; Puppe oli pakko noutaa mukaan :D Koiraraasusta kyllä huomaa että sitä on joku vähän rakastanut :'D

kuva jostain, mistä itse et tykkää
En tykkää siitä faktasta että mun laatikosta löytyy tällästä kuraa, josta oon joskus jopa suostunut maksaan. Niin masentavaa! :D

oudoin tavara mikä kämpästä löytyy
Me ollaan niin tavis perhe, että jotain outoo piti lähtee ettimällä ettiin. Äidiltä löyty lopulta tuommonen joku karstakäpy ja silkkiperhosen kokongi. Vaikka en nyt näidenkään outoudesta tiedä :D

kuva jostain mielenkiintoisesta esineestä, joka on sun huoneessa
[Tässä pitäisi olla video, mutta se ei toimi. Korjaan asian myöhemmin :D]
Mitään erityisen mielenkiintosta ei vaan löytynyt, mutta tässä videolle kuvatussa väriä vaihtavassa pallossa kiinnostaa se, että kuka on saanut päähänsä keksiä väriä vaihtavan pallon ja minkä takia? Älkääkä muuten välittäkö noista äänistä (uutiset tulee taustalla) ja huonosta laadusta :D

kuva jostain rumasta esineestä, joka on sun huoneessa
Eppu Normaali -seinäkalenteri! ♥ Tää kuva on vasta lokakuulla, mutta syyskuun kuva ei oo ollenkaan paha :-) Muutenkin tää on vähän läpyskä, koska tää kalenteri on tietysti hienoin moinen mikä mulla on ikänä ollut.

kuva jostain, jonka olet tehnyt itse
Piti ensin kuvata yläasteella tekemäni pupuhaalari, mutta se ei halunnut tulla löydetyksi. Joten tässä on Göran!

kuva jostain, mitä oot piirtäny
Opettelen piirtään laihoja ja epänormaaleja ihmeisiä. Tykkään tosta vimpasta.

kuva käsialastasi
Mulla on sellanen siistimpi käsiala ja sitten tällanen nopeempi vähän epäselvähkö, millä kirjotan aina kaikki kouluasiat muistiin. Jos kirjottasin siistimmin, en pysyis tahdissa. Yllä teille vähän evoluutiosta!

kuva teidän kivasta puutarhasta




Meidän äitellä on oma tapansa rentoutua ulkona. Vaan enpä valita, meillä on ehkä koko kaupungin viihtysin piha :----) Juu ja kaikki istutukset ei ihan mahtunut yhteen kuvaan, nytkin karsin aika reippaasti :D

kuva kadusta tms jolla asut
Portilta katsottuna tässä on tämä meidän tie. Kyllä, tämä on kaupunki, hyvin vihreä sellainen :-)

kuva lähikaupastas
Meinasin ihan unohtaa tän kuvan ja nappasin tän tänään auton ikkunasta ohimennen :D Demareiden ruokaa argh! :DD

kuvia paikoista/asioista jota tulee vastaan ku lähet vaikka lenkille



Näitäkin karsin hitusen, mutta tällasta mettikköä täältä löytyy. Onhan se mukavampi lenkkeillä tua metässä kun kovalla asfaltilla :-)

Ne oli siinä! Hädin tuskin sain näemmä tän vuorokauden puolella valmiiks, mahtavaa :D Pari ehdotusta jäi kuvaamatta, selittelen myöhemmin syitä olettaen että muistan. Nyt on pakko päästä nukkumaan! :DD

Iso kiitos kaikille kuvausaiheita ehdottaneille sekä tietysti ihanille lukijoille! Öitä :)