Sivut

torstai 26. helmikuuta 2009

So have another drink I bet it makes you look like a fool

Onpas ollut hiljanen kuukausi... Mulla on nyt hiihtoloma ja ylläripylläri sinänsä, että oon vaan kahtena päivänä poistunu kotoa, toinen oli eilen kun kävin hakeen Tullintorilta kankaita kigurumiin (joo oon ollu ihan hirmusen nopee tänkin projektin kanssa). Tänään sain kankaat leikattua huppua ja korvia lukuun ottamatta. Siitä tutoriaalista ei sitten kannata oottaa mitään hirmusen hyvää, valitan, mutten itekään tajua ihan kaikkia säätöjä mitä teen äitin avustuksella ^-^'

Sitten toinen kotoopoistumispäivä oli lauantai, kun kaveri täytti 17v. Sitä varten ostin noi strösselitkin, eli leivoin sen yllätyssynttäreille mokkapaloja. Piti ottaa sieltä synttäreiltä jopa kuvia, mutta kameran muistikortti jäi kotiin, eikä kamera osaa änkeä itteensä kuvan kuvaa. Oltiin tehty oikein hieno semmonen jenkkiläinen Hyvää synttäriä -kyltti/banderolli, enkä nyt sit saanu siitäkään kuvaa :P



Oikeessa ylänurkassa ne mokkapalat. Ne meni melko päin mettiä, koska tein kaksinkertasen satsin, ja aina kun teen jotain kaksinkertasena, pistän jotain ainesosaa kumminkin vaan yksinkertasena. Tällä kertaa vuorossa oli kahvi, joten kuorrutteesta tuli hirveen makeeta ja muutenkin tommosta rumaa. Vasemmassa ylänurkassa on aikasemmin tekemä yksinkertanen satsi, joka on onnistunu ja näyttääki paljon paremmalle :p

Ja sitten tosta näkyy noi fleecet siihen kigurumiin, lilaa ja vaaleenpunasta siis. Ei muuta tällä kertaa moi! :) (Paitsi että toi uus juttu, missä näkyy noi lukijat, on ruma.)

perjantai 20. helmikuuta 2009

So I'm gonna write it down to scream it out and I'm never gonna be the same again

Anteeks tätä hullua kirjotustahtia tässä reilun viikon sisään. Postauksia tullut niin runsaasti että oon itekin ihan sekasin ;--) Mulla ei oo rahaa ja bussikortti on ollu lataamattomana kaks viikkoo, joten en oo tehny oikein muuta kun käyny koulussa. Mutta tänään on ollu tekemistä ja on yhä, mutta aattelin tulla nyt postaan kun koneelle päädyin. Tässä vähän tänpäivästä:


Ostin tommosia Daim murusia ja oranssikeltasia sitruunaströsseleitä. Tällä kertaa strösselit ei oo heräteostos, vaan niille on ihan oikeeta ennaltasuunniteltua käyttöö, josta ehkä lisää tässä viikonloppuna tai viimeistään ensviikolla.


Ylisöpö Halinalle-rasia, joka on sellasesta ihme purkkakoneesta, mihin pistetään rahaa, kierretään sitä vipua ja sitten sieltä tulee jotain. Vähän hihkuin innoissani kun sieltä kierähti pihalle just tämä <3____<3


Ja tän päivän major happening: veljellä oli vala ja se on nyt sitten ihan oikeesti lentosotamies! Vi(e)nosti hymyilevä sisko vaan tartteis taas jotain kurinpalautusta tolle ottatukalle... :------DDD Kuva oli muuten ihan alkujaan keltanen, kun tuolla ihmeen hallissa oli vähän semmonen valaistus ja muutenkin. Koitin sitte vähän tuunata värien kanssa ja veljelle tuli ihan violetti naama, voi voi :-(


Sitten sain veljeltä tommoset ihme viritelmät (military bdu/boot blousers), joilla ne siellä armeijassa kääntää lahkeet siihen maiharien päälle. Nuo on kuulema fiksuin keksintö mitä niillä siellä armeijassa on. Näillä voi siis periaatteessa tehä sukkatemput ilman sukkia :D Voi olla kesällä ihan kätevät, jos haluaa pikalyhennetyt housut. Kuvissa viritin nää yöhousuihin, jotka vaihoin päälle kun tultiin kotia. Yleensä en käytä sukkiksia yöhousujen alla, mutta nyt oli vaan vähän kylmä ja laiska olo, niin en jaksanu ottaa poiskaan :-)

Mutta nyt meen säätään noiden strösseleiden kanssa ja sitten pitäis vielä tulostaa yks kuva yhtä juttuu varten ja tää nakitettiin mulle tää homma ja haha kun on hienoo olla vähän salamyhkänen :-) Moikka!

PS. Kiitti +3000 kävijää, love you!

lauantai 7. helmikuuta 2009

Miss Lucy had some leeches

Sain mun ekan haasteeni tässä joku aika sitten Majomurcilta ja se kuuluu näin:

1. Linkkaa henkilö, joka haastoi sinut.
2. Kerro haasteen säännöt blogissasi.
3. Kirjoita kuusi randomia asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi uutta ihmistä ja linkkaa henkilöt postauksen loppuun.
5. Kerro henkilöille haasteesta jättäen kommentti siitä heidän blogiinsa.
6. Kerro haastajalle, kun olet saanut haasteen valmiiksi.

1. Oon sarkastinen sekä ajattelematon, ja se ei aina oo kauheen hyvä yhdistelmä. Saatan laukoo tyhmiä kommentteja vähän joka väliin enkä muutenkaan aina ajattele että mikä ois se fiksuin tapa sanoo tietyt asiat.

2. Oon törkeen vainoharhanen ja hyvä pelotteleen itteeni. Esim. suihkussa en voi olla kauheen kauan silmät kiinni, koska alan heti luoda päässäni hienoja mielikuvia siitä, mitä suihkuhuoneessa alkaa tapahtua: katonrajasta alkaa valua verta ja sieltä vilistää myös kaikenlaisia ei niin kivoja ötököitä ja saunanpuolelta mun kimppuun hyökkää milloin mikäkin hirviö ja suolestaa sisukset pihalle tai jotain. Lisäks iltasin kun muu porukka on jo nukkumassa, oon kuulevinani vaikka mitä kahinaa ja suhinaa ja askeleita.


Tämmöstä löyty Cittarista, nuudeleita sai 8 pakettia 2€:lla.


3. Jos mulla on jäänyt jotain hampaankoloon jonkun ihmisen suhteen, käyn mielessäni kuvitteellisia vihamielisiä keskusteluja ko. ihmisen kanssa.

4. Tykkään toimia hetken mielenjohteesta ja ostella jotain melko pieniä asioita vaikken niillä sinänsä mitään tekis, esimerkiks jotain saippuan väristä vihreetä mehua saatan ostaa kaupasta, vaikka mulla ei olis edes jano :D


Viimesin mielijohdeostos: purkillinen tällasia sokerikoristeita. Toisella puolen liloja ja vaaleenpunasia strösseleitä ja jotain vaaleenpunasta pientä murusta, näyttää vähän pieniltä lasinsiruilta :D


5. Kavereiden mielestä oon aina jotenkin kauheen viimeistellyn näkönen (ja aamulla laittautumiseen kuluvien yhen-kahen tunnin luulis puoltavan tätä), mutta ite en ihan osaa allekirjottaa tätä väitettä. Hiukset kun on kovin taipusat ja latvat tykkää sojottaa vähän pystyssä, niin se en käsitä sitä hirveen viimeisteltynä. Vaatteetkin on joskus vähän mitä sattuu.

6. Oon ihastunut tässä tän vuoden puolella kovasti Emilie Autumniin. Tarkastakaa Manic Depression YouTubesta (vaikka se on kyllä instrumentaali, ettette pääse kuuleen Emilien monipuolista ääntä).

Okay, se on maybe hitusen ärsyttävää, kun usein blogeissa on "en haasta ketään kun kaikki on tainnu jo saada tän", ja sitten ite ei oo kumminkaan saanut, tai sitten että "tehkää kaikki jotka ei oo vielä tehnyt", mutta... ELÄMÄ ON :-)


Ja tämmöstä ostin myös tänään, jos tää sais mun taipusat hiukset kuriin :)


Psst! Tarkastakaa Linda sofian arvonta! :)